Lookíng for án eásy áppetízer for your holídáy párty? Or to táke álong to á fámíly gátheríng? You’ll love these Gárlíc Pármesán Shrímp. Flávor pácked ánd only táke ábout 10 mínutes to máke.
Thís Gárlíc Pármesán Shrímp ís á greát párty food. Not only does ít háve phenomenál flávor ít looks reálly pretty on your táble. ín fáct ít’s so ímpressíve your guests wíll never suspect you dídn’t spend hours slávíng áwáy ín the kítchen. Thát’s pretty áwesome, ríght?
You don’t háve to wáít to háve compány over to enjoy thís shrímp. We áctuálly enjoy thís recípe for dínner. ít’s á greát máín dísh whát páírs nícely wíth ríce or even just wíth á símple veggíe or sálád.
í bought the shrímp peeled ánd deveíned íf you’re goíng to peel the shrímp yourself you’ll wánt to állow án áddítíonál ten or fífteen mínutes to you prep tíme.
ín á bowl combíne olíve oíl, pármesán cheese, oregáno, básíl, oníon powder, sált ánd pepper. Then gently toss the shrímp ín the míxture to coát.
Next, spreád the shrímp ín á síngle láyer on á bákíng sheet thát’s been treáted wíth nonstíck spráy.
Pláce the shrímp ín á 400º oven for 6 – 8 mínutes or untíl the shrímp ís fírm ánd pínk Then, squeeze the juíce of one lemon over the shrímp ánd gárnísh wíth pársley.
í served ít on á plátter but í thínk ít would just ás pretty píled ín á bíg bowl wíth some wonderful cocktáíl sáuce for díppíng.
Thánk you so much for reádíng! áre you followíng New South Chárm on Fácebook? í’d love to heár from you; drop by ánd sáy hello!
Háppy Cookíng Y’áll!
Susánne
Gárlíc Pármesán Shrímp
Lookíng for án eásy áppetízer for your holídáy párty? Or to táke álong to á fámíly gátheríng? You’ll love these Gárlíc Pármesán Shrímp. Flávor pácked ánd only táke ábout 10 mínutes to máke.
Course áppetízer, Máín Course
Cuísíne Seáfood
Prep Tíme 5 mínutes
Cook Tíme 8 mínutes
Totál Tíme 13 mínutes
Servíngs 2 pounds
áuthor Susánne Eágán
íngredíents
2 pounds lárge shrímp peeled ánd deveíned
5 cloves gárlíc mínced
1/2 cup pármesán cheese shredded
2 táblespoon olíve oíl
1 teáspoon oregáno
1 teáspoon básíl
1 teáspoon oníon powder
sált ánd fresh ground pepper to táste
pársley for gárnísh
ínstructíons
Preheát oven to 400º
Spráy á lárge bákíng sheet wíth nonstíck spráy
ín á bowl combíne olíve oíl, gárlíc oregáno, básíl, oníon powder, pármesán cheese, sált ánd pepper.
Gently toss shrímp ín míxture to coát
Thís Gárlíc Pármesán Shrímp ís á greát párty food. Not only does ít háve phenomenál flávor ít looks reálly pretty on your táble. ín fáct ít’s so ímpressíve your guests wíll never suspect you dídn’t spend hours slávíng áwáy ín the kítchen. Thát’s pretty áwesome, ríght?
You don’t háve to wáít to háve compány over to enjoy thís shrímp. We áctuálly enjoy thís recípe for dínner. ít’s á greát máín dísh whát páírs nícely wíth ríce or even just wíth á símple veggíe or sálád.
í bought the shrímp peeled ánd deveíned íf you’re goíng to peel the shrímp yourself you’ll wánt to állow án áddítíonál ten or fífteen mínutes to you prep tíme.
ín á bowl combíne olíve oíl, pármesán cheese, oregáno, básíl, oníon powder, sált ánd pepper. Then gently toss the shrímp ín the míxture to coát.
Next, spreád the shrímp ín á síngle láyer on á bákíng sheet thát’s been treáted wíth nonstíck spráy.
Pláce the shrímp ín á 400º oven for 6 – 8 mínutes or untíl the shrímp ís fírm ánd pínk Then, squeeze the juíce of one lemon over the shrímp ánd gárnísh wíth pársley.
í served ít on á plátter but í thínk ít would just ás pretty píled ín á bíg bowl wíth some wonderful cocktáíl sáuce for díppíng.
Thánk you so much for reádíng! áre you followíng New South Chárm on Fácebook? í’d love to heár from you; drop by ánd sáy hello!
Háppy Cookíng Y’áll!
Susánne
Gárlíc Pármesán Shrímp
Lookíng for án eásy áppetízer for your holídáy párty? Or to táke álong to á fámíly gátheríng? You’ll love these Gárlíc Pármesán Shrímp. Flávor pácked ánd only táke ábout 10 mínutes to máke.
Course áppetízer, Máín Course
Cuísíne Seáfood
Prep Tíme 5 mínutes
Cook Tíme 8 mínutes
Totál Tíme 13 mínutes
Servíngs 2 pounds
áuthor Susánne Eágán
íngredíents
2 pounds lárge shrímp peeled ánd deveíned
5 cloves gárlíc mínced
1/2 cup pármesán cheese shredded
2 táblespoon olíve oíl
1 teáspoon oregáno
1 teáspoon básíl
1 teáspoon oníon powder
sált ánd fresh ground pepper to táste
pársley for gárnísh
ínstructíons
Preheát oven to 400º
Spráy á lárge bákíng sheet wíth nonstíck spráy
ín á bowl combíne olíve oíl, gárlíc oregáno, básíl, oníon powder, pármesán cheese, sált ánd pepper.
Gently toss shrímp ín míxture to coát
0 Response to "Gárlíc Pármesán Shrímp"
Posting Komentar