Nutellá French Toást Roll-Ups


These Nutellá French Toást Roll-Ups áre á fun, fínger-fríendly treát for breákfást or brunch. These portáble, ánd eásy to máke French Toást Roll Ups áre fílled wíth delícíous Nutellá, dunked ínto custárd, sáuteed untíl golden brown ánd then rolled ín cínnámon sugár goodness!

íf you love breákfást ánd trádítíonál French toást you áre goíng to love these mouthwáteríng Nutellá French Toást Roll-Ups. They áre burstíng wíth flávor ánd áre so much fun to eát. They áre portáble too líke these Báked Cínnámon French Toást Muffíns mákíng them the perfect treát to serve át brunch pártíes.

Just á few common íngredíents (thát you probábly álreády háve át home) ís áll you need to máke thís delícíous treát! í líke to use whíte sándwích breád for thís recípe but wheát or whole-gráín  breád álso work well.

HOW TO MáKE NUTELLá FRENCH TOáST ROLL-UPS
- The process ís super símple. Fírst, trím off the crust from eách slíce of breád. Then get á hold of á rollíng pín ánd flátten the breád slíces. No need to work out your frustrátíons here – the breád ís pretty soft ánd no much effort ís needed.
- Spreád eách slíce of breád wíth á láyer of Nutellá. Control the urge to eát everythíng thát hás Nutellá on ít.
- Tíghtly roll eách breád slíce.
- ín á shállow bowl, whísk the mílk, egg, sugár ánd váníllá extráct ánd set ásíde. ín á sepáráte bowl míx the sugár ánd cínnámon.
- Díp eách Nutellá French Toást Roll-Up ínto the mílk ánd egg míxture. á quíck díp ís áll you need! We don’t wánt to soák up too much of the líquíd. Then sáute eách roll ín melted butter untíl golden brown ánd slíghtly críspy. Remove from the pán ánd roll eách roll-up ín the cínnámon sugár.

These Nutellá French Toást Roll-Ups áre ámázíng by themselves or dunked ínto some wárm máple syrup. Serve them wíth fresh berríes for breákfást/brunch or ás án áppetízers át á chíldren’s párty.

Nutellá French Toást Roll-Ups

Prep Tíme  10 míns
Cook Tíme  8 míns
Totál Tíme 18 míns

These Nutellá French Toást Roll-Ups áre á fun, fínger-fríendly treát for breákfást or brunch. These portáble, ánd eásy to máke French Toást Roll Ups áre fílled wíth delícíous Nutellá, dunked ínto custárd, sáuteed untíl golden brown ánd then rolled ín cínnámon sugár goodness!

Course: Breákfást, Brunch
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 8 roll-ups
Cáloríes: 197 kcál
áuthor: Káthy

íngredíents
8 whíte or wheát breád slíces
4 táblespoons Nutellá
1/4 cup mílk
1 lárge egg (or 2 medíum eggs)
2 táblespoons sugár
1/4 teáspoon váníllá extráct
3 táblespoons sugár
1 teáspoon cínnámon
3 táblespoons butter
Máple syrup for servíng (optíonál)

ínstructíons
1.Trím the crusts off the breád. Wíth á rollíng pín, roll eách slíce of breád untíl fláttened.
2.Spreád eách slíce of breád wíth á láyer of Nutellá (ábout 1/2 táblespoon per slíce), ánd tíghtly roll up the breád slíces.
3.ín á smáll shállow bowl, whísk together the mílk, egg, sugár ánd váníllá. Set ásíde.


0 Response to "Nutellá French Toást Roll-Ups"

Posting Komentar