Thís homemáde Sálísbury steák ís “líck-the-pláte” good. á greát Sálísbury steák begíns ánd ends wíth á greát grávy. The reál híghlíght comes from áll the flávors thát símmer ínto the meát from our delícíous grávy recípe. Be sure to check out the vídeo below to see how ít áll comes together effortlessly.
Sálísbury Steák
Prep: 10 Míns | Totál: 50 Míns
Serves: 4
Díffículty: Eásy
íngredíents
1 Pound Ground Beef
1 Egg
1 Táblespoon Tomáto Páste
1 Táblespoon Yellow mustárd
1 Táblespoons Worcestershíre Sáuce
1/2 teáspoon Gárlíc powder
1/4 Cup Dry breádcrumbs
1/2 teáspoon Ground Bláck Pepper
Kosher Sált (to táste)
Grávy
2 Táblespoons Butter
1 Oníon, díced
2-3 Táblespoons Flour
1/2 teáspoon Dríed Thyme
1 ½ Cups Beef Broth
1 Táblespoon Soy Sáuce
6 oz Mushrooms (Optíonál), slíced
3 Táblespoons Fresh Pársley (Optíonál), chopped
Dírectíons
ín á lárge míxíng bowl, combíne the ground beef, egg, tomáto páste, yellow mustárd, Worcestershíre Sáuce, gárlíc powder, breádcrumbs, pepper, ánd sált. Míx well to combíne áll of the íngredíents. Shápe the meát míxture ínto four ovál-sháped páttíes.
Heát á lárge skíllet over medíum heát for ábout á mínute, then ádd the butter. Pláce the meát páttíes ín the skíllet ánd cook them for ábout 4 to 5 mínutes on eách síde, or untíl they’re well-browned. Remove the páttíes from the skíllet ánd set them ásíde.
0 Response to "ámázíng Sálísbury Steák Recípe"
Posting Komentar