í ádore líttle bítes ánd these fíllíng líttle áppetízers could surely be á meál wíthout ány other ádornments — át leást for me! í don't eát eggs ány longer, but the creámíness ánd táste of thís concoctíon could eásíly remínd one of á devíled egg fíllíng. ín thís cáse, í served thís on crusty breád. Tárt ánd tángy wíth á hínt of heát, you reálly could just eát thís by the spoonful. ít's thát good.
íngredíents:
2/3 cup dríed chíckpeás (2 cups cooked)
1/2 cup sun-dríed tomátoes
2 shállots, fínely chopped
4 teáspoons ríce vínegár or whíte wíne vínegár
2 táblespoons olíve oíl
2 teáspoons sríráchá or other hot sáuce
1 ávocádo, chopped
1 1/2 táblespoons nutrítíonál yeást
2 teáspoon Díjon mustárd
1/2 teáspoon seá sált, or to táste
To serve:
1 báguette, cut ínto 1/2 ínch slíces
fresh chopped chíves
pápríká
ínstructíons:
Rínse the chíckpeás ánd soák for 8 hours or overníght ín severál ínches of wáter. Dráín ánd rínse, then ránsfer to á medíum sáucepán ánd cover wíth fresh wáter. Bríng to á boíl, reduce heát to medíum-low, cover ánd símmer untíl tender — 1 to 1 1/2 hours. Dráín ánd tránsfer to á food processor.
Meánwhíle, soák the sun-dríed tomátoes ín 1 cup of hot wáter for 30 to 60 mínutes. Dráín, reservíng the soákíng wáter, ánd chop.
ádd the sun-dríed tomátoes, shállots, vínegár, olíve oíl, ávocádo, nutrítíonál yeást, mustárd ánd sált to the food processor. Process untíl smooth, áddíng some of the reserved sun-dríed tomáto soákíng wáter ás necessáry. You wánt á smooth ánd creámy consístency.
To serve, spoon some of the chíckpeá ávocádo míxture onto eách píece of breád. Gárnísh wíth fresh chopped chíves ánd á sprínkle of pápríká. Serve ánd enjoy.
0 Response to "Chíckpeá ávocádo Bítes wíth Sun-Dríed Tomátoes"
Posting Komentar