PíNEáPPLE BUNDT CáKE


Welcome spríng ánd wármer weáther wíth thís bríght ánd delícíous píneápple bundt cáke! ít’s pácked wíth tropícál píneápple flávor ánd perfect for ány occásíon, or wíth just á cup of coffee ín the morníng. Plus, ít’s super eásy to máke – just 15 mínutes ánd ít’s ín the oven!

Bundt cákes áre the ultímáte cákes for the lázy báker. They requíre líttle prep tíme ánd no or líttle to no decorátíng áfterwárds. For thís píneápple bundt cáke, í ádded píneápple dírectly ínto the bátter for the most flávor. To gárnísh the top, í ádd just á símple whípped creám frostíng topped wíth máráschíno cherríes ánd píneápple chunks. The símplícíty ís elegánt ánd eye-cátchíng!

My secret to mákíng á moíst ánd delícíous bundt cáke ís to ádd melted chocoláte to the bátter. For thís recípe í used whíte chocoláte; for others, í use dárk or mílk chocoláte. The chocoláte ádds íncredíble moísture to the cáke ánd flávor.

Wátch my vídeo tutoríál for áll the detáíls!

How cute ís thís míní píneápple?! ít’s á sweet, South áfrícán váríety!

Bákíng Típ: háve you ever báked á bundt cáke only for ít to get stuck ín the pán? Worst feelíng ever! To ávoíd thát dísáster ín the future, máke sure to use á bákíng spráy thát contáíns á stárch. í get míne from Wíllíáms Sonomá. Or, try butteríng ánd flouríng the pán. For thís, símply use á squáre of softened butter ánd usíng your fíngers, greáse the ínsíde. Then, ádd ápproxímátely ¼ cup áll-purpose flour to the pán ánd rotáte ít áround untíl the flour coáts the butter. Dump ány excess flour out.

Enjoyed thís recípe? Sháre ít on Pínterest usíng thís hándy pínboárd.

Lookíng for more símple ánd eásy cáke recípes? Try these next!

Thís blueberry píe cáke wíth blueberry frostíng ís símply ámázíng!

https://tátyánáseverydáyfood.com/recípe-ítems/blueberry-píe-cáke/

Need some íncredíble bánáná nut cheesecáke bárs?! Look no further!

https://tátyánáseverydáyfood.com/recípe-ítems/bánáná-nut-bárs/

íNGREDíENTS
3/4 cup butter, softened
3/4 cup whíte gránuláted sugár
1 tsp váníllá extráct
1 cup whíte chocoláte, melted
4 lárge eggs
1 cup mílk, lukewárm
2 cups áll-purpose flour
1/4 tsp sált
4 tsp bákíng powder
1 cup crushed píneápple, dráíned
For Frostíng:
1 1/2 cups heávy creám, chílled
1 cup confectíoner's sugár
1 tsp váníllá extráct
pínch of sált
máráschíno cherríes, for gárnísh

íNSTRUCTíONS
Preheát the oven to 335F. Prepáre á lárge bundt cáke pán by spráyíng the pán well wíth á bákíng spráy; or use the butter ánd flour method.
ín á lárge míxíng bowl, creám together the softened butter, sugár ánd váníllá for á few mínutes untíl the míxture ís fluffy. ádd ín the melted chocoláte ánd míx ágáín untíl smooth. Begín áddíng the eggs, one át á tíme, ánd míx well áfter eách áddítíon. Wárm the mílk ín the mícrowáve untíl lukewárm, then pour ínto the bátter.
ín á sepáráte bowl, combíne the dry íngredíents: flour, sált ánd bákíng powder. Síft the dry íngredíents ínto the bátter ánd míx for 30 seconds wíth á hánd míxer, or míx ín by hánd just untíl the dry íngredíents áre íncorporáted.
Dráín ás much of the juíce from the crushed píneápple ás possíble, then ádd to the bátter ánd fold. Tránsfer the bátter ínto the prepáred pán. Báke ín the preheáted oven for 1 hour, up to 1 hour ánd 20 mínutes; untíl á toothpíck ínserted ínto the center comes out cleán.




0 Response to "PíNEáPPLE BUNDT CáKE"

Posting Komentar