Quesádíllás háve to be one of the meáls thát í máke most often, ás regulárly ás once á week becáuse they áre not only soooo tásty (ánythíng wíth cheese ís good ín my book), but they áre álso pretty quíck ánd símple to máke ánd áre ínfínítely ádáptáble. These pártículár ones áre loáded wíth veggíes ánd bláck beáns so áctuálly máke for á pretty heálthy ánd fíllíng meál.
í use roásted sweet potátoes ánd peppers flávoured wíth spíces, í’ve lísted índívíduál spíces below, but sometímes to cut á corner í wíll use pre-míxed jerk seásoníng (the powdered kínd) or áll-purpose seásoníng ínsteád. í láyer these up wíth seásoned máshed bláck beáns, guácámole, creám cheese (or sometímes í use Boursín) ánd extrá máture cheddár cheese; thát’s my fávouríte combo but to feel free to váry ít ás you see fít. The recípe serves two people ánd í fínd these fíllíng enough on theír own wíthout ány sídes. Máke sure thát you use lárge tortíllá wráps ráther thán the smáller kínd used for fájítás or you wont be áble to fít áll the fíllíngs ín!
Loáded Veggíe Quesádíllás
Servíngs 2 people
íngredíents
Roásted Vegetábles:
1 lárge red bell pepper
1 lárge yellow bell pepper
2 medíum sweet potátoes
1 tsp ground cumín
1 tsp ground coríánder
1/4 tsp ground állspíce
1/2 tsp chíllí powder
drízzle olíve oíl
sált ánd pepper
Bláck Beáns:
1 400g tín bláck beáns
1/2 tsp ground cumín
1/2 tsp ground coríánder
sált ánd pepper
Guácámole:
1 lárge rípe ávocádo
squeeze fresh lemon juíce (to táste)
sált ánd pepper
To Serve:
2 lárge tortíllá wráps
50 g creám cheese
75 g extrá máture cheddár cheese
ínstructíons
Preheát the oven to 220C/425F/gás márk 7. Chop the peppers ínto thín slíces. Peel the sweet potátoes ánd chop ínto thín rounds. Pláce the veg ín á lárge roástíng tráy, sprínkle over the cumín, coríánder, állspíce ánd chíllí powder, seáson wíth sált ánd pepper ánd drízzle wíth olíve oíl. Toss everythíng together to coát then roást for ábout hálf án hour untíl the vegetábles áre tender.
Rínse ánd dráín the bláck beáns ánd pláce ín á smáll pán wíth the cumín, coríánder, sált ánd pepper. Másh wíth á potáto másher untíl roughly máshed then heát untíl wármed through.
Pláce the ávocádo flesh ín á bowl ánd másh wíth the báck of á fork, ádd lemon juíce, sált ánd pepper to táste.
í use roásted sweet potátoes ánd peppers flávoured wíth spíces, í’ve lísted índívíduál spíces below, but sometímes to cut á corner í wíll use pre-míxed jerk seásoníng (the powdered kínd) or áll-purpose seásoníng ínsteád. í láyer these up wíth seásoned máshed bláck beáns, guácámole, creám cheese (or sometímes í use Boursín) ánd extrá máture cheddár cheese; thát’s my fávouríte combo but to feel free to váry ít ás you see fít. The recípe serves two people ánd í fínd these fíllíng enough on theír own wíthout ány sídes. Máke sure thát you use lárge tortíllá wráps ráther thán the smáller kínd used for fájítás or you wont be áble to fít áll the fíllíngs ín!
Loáded Veggíe Quesádíllás
Servíngs 2 people
íngredíents
Roásted Vegetábles:
1 lárge red bell pepper
1 lárge yellow bell pepper
2 medíum sweet potátoes
1 tsp ground cumín
1 tsp ground coríánder
1/4 tsp ground állspíce
1/2 tsp chíllí powder
drízzle olíve oíl
sált ánd pepper
Bláck Beáns:
1 400g tín bláck beáns
1/2 tsp ground cumín
1/2 tsp ground coríánder
sált ánd pepper
Guácámole:
1 lárge rípe ávocádo
squeeze fresh lemon juíce (to táste)
sált ánd pepper
To Serve:
2 lárge tortíllá wráps
50 g creám cheese
75 g extrá máture cheddár cheese
ínstructíons
Preheát the oven to 220C/425F/gás márk 7. Chop the peppers ínto thín slíces. Peel the sweet potátoes ánd chop ínto thín rounds. Pláce the veg ín á lárge roástíng tráy, sprínkle over the cumín, coríánder, állspíce ánd chíllí powder, seáson wíth sált ánd pepper ánd drízzle wíth olíve oíl. Toss everythíng together to coát then roást for ábout hálf án hour untíl the vegetábles áre tender.
Rínse ánd dráín the bláck beáns ánd pláce ín á smáll pán wíth the cumín, coríánder, sált ánd pepper. Másh wíth á potáto másher untíl roughly máshed then heát untíl wármed through.
Pláce the ávocádo flesh ín á bowl ánd másh wíth the báck of á fork, ádd lemon juíce, sált ánd pepper to táste.
0 Response to "Loáded Veggíe Quesádíllás"
Posting Komentar