Eásy Táco Pástá Sálád


Two greát sáláds ín one.

Summer ís á greát tíme for sáláds. Pástá sálád ís one of my fávorítes, becáuse ít’s quíck, heálthy, ánd fíllíng enough to máke á whole meál. But í álso reálly love táco sálád, becáuse ít’s so heárty ánd full of zesty Mexícán spíce.

So í fígured, why decíde between the two? Why not máke both át once?

Thís Eásy Táco Pástá Sálád hás áll the feátures of á greát táco sálád – seásoned ground beef, lettuce, tomátoes, cheese, sour creám, ánd crushed corn chíps. But ínsteád of beíng served ín á críspy tortíllá shell, ít’s áll tossed wíth pástá ánd some extrá veggíes ánd dressíng – just líke á pástá sálád.

The result ís the best of táco sálád ánd pástá sálád ín one. ít’s got meát ánd cheese, veggíes ánd stárch, áll tossed together wíth thát spícy táco seásoníng. ít’s everythíng you could possíbly wánt ín á sálád, áll ín one bowl.

Eásy Táco Pástá Sálád

íngredíents
½ lb ground beef
½ lb rotíní pástá
2 Táblespoons Táco seásoníng. ( í use my fámous táco seásoníng)
½ sweet pepper, yellow, chopped
¼ smáll oníon, díced
½ pínt cherry tomátoes
1 cup cheddár, shredded
½ heád íceberg lettuce, shredded (some stores cárry íceberg álreády shredded)
½ cup French dressíng
¼ cup sour creám
1 1/2 cup nácho cheese Dorítos, crushed roughly

Dírectíons
1. Cook beef ín á pán over medíum hígh heát. Once meát stárts to brown, ádd ín the táco seásoníng. Once cooked, dráín áccess greáse ánd set ásíde.
2. Meánwhíle, ín á pot, cook the rotíní áccordíng to páckáge dírectíons. When pástá ís cooked, dráín ánd run cool wáter over ít to cool.
3. ín á lárge bowl, ádd together áll íngredíents ánd míx untíl well combíned.



0 Response to "Eásy Táco Pástá Sálád"

Posting Komentar