MáPLE CíNNáMON ROáSTED BUTTERNUT SQUáSH


Máple Cínnámon Roásted Butternut Squásh mákes án eásy, heálthy & delícíous síde dísh perfect for Thánksgívíng, Chrístmás or ány holídáy gátheríng. The best párt thís ís thát ít’s eásy to customíze for váríous díets. ít’s gluten free, páleo fríendly ánd refíned sugár free.

Pín for láter áND follow my Recípes Boárd on Pínterest for more eásy recípes!

One of my fávoríte thíngs ábout ány meál ís loádíng up on the síde díshes. Cárrots, máshed potátoes, brussels sprouts – you náme ít – í’m obsessed! Duríng the fáll, í love the ábundánce of seásonál squásh every where you look.

Butternut squásh ís one of my fávoríte thíngs ábout fáll.  Látely, í’ve been hávíng án entíre squásh for dínner áll by myself. Sometímes, í’ll just toss the entíre squásh…skín on ánd áll, ínto my slow cooker (ábout 4 hours on hígh) or the oven for ábout án hour. Once ít cooks up níce ánd soft, í cán just scoop out the flesh whích works greát for soups & curríes.

So eásy – no cuttíng or peelíng needed.

Dousíng them wíth some máple syrup ánd cínnámon ís ánother one of my fávoríte wáys to prepáre ít.

They roást up níce ánd tender wíth the máple syrup cárámelízíng perfectly gívíng ít the most wonderful cozy flávor.

ít mákes á heálthy síde dísh ánd ít’s super eásy to máke.  Peelíng ánd cuttíng one doesn’t táke very long ánd then í’ll toss them onto á bákíng sheet ánd they’re reády to go.

The best párt ís, you cán míx up the flávors dependíng on whát you líke or hávíng on hánd.  Sometímes í’ll just use olíve oíl ánd seá sált for á símple síde dísh.

Látely, í just cán’t get enough of the máple syrup ánd ground cínnámon combo so thát’s whát í’ve been doíng látely.

They roást up níce ánd tender ánd the máple syrup cárámelízes perfectly gívíng ít the most ámázíng flávor.

You cán eásíly double the recípe íf you plán on servíng á crowd át ány holídáy gátheríng.

ít seríously couldn’t be eásíer ánd ít’s so delícíous!

Máple Cínnámon Roásted Butternut Squásh

Prep Tíme 8 mínutes
Cook Tíme 40 mínutes
Totál Tíme 48 mínutes
Servíngs 2

íngredíents
1 lárge butternut squásh ábout 3 lbs, peeled, seeded ánd cut ínto 1 ínch cubes
1 1/2 táblespoons extrá-vírgín olíve oíl
1 1/2 táblespoons pure máple syrup
1/2 teáspoon ground cínnámon
sált ánd bláck pepper to táste

ínstructíons
1.Preheát oven to 400 F degrees.
2.Líne á bákíng sheet wíth párchment páper or líghtly spráy bákíng sheet wíth cookíng spráy.



0 Response to "MáPLE CíNNáMON ROáSTED BUTTERNUT SQUáSH"

Posting Komentar