The ultímáte spághettí Fruttí dí Máre recípe, máde wíth báby cláms, mussels, squíd ánd shrímp ín á thíck red árrábíátá sáuce. Frá Díávolo style seáfood spághettí, better thán your fávoríte ítálíán restáuránt.
á very populár ítálíán pástá dísh meáníng ” fruít of the seá “, máde wíth the freshest seáfood you cán get your hánds on.
Thís fáncy lookíng dínner ís one of the eásíest, most ímpressíve meáls you cán háve on the táble ín 30 mínutes on á Tuesdáy. í sweár on my sáffron!
í chose wíld shrímp, báby máníllá cláms, mussels ánd squíd tentácles, but you cán pretty much máke ít wíth whátever shellfísh you líke.
You cán use áll cláms or just shrímp, ádd lobster táíls even, whátever rocks your boát ánd looks fresh át the márket thát dáy! Báby scállops would máke á fábulous áddítíon to the míx.
Thís ís how you máke ít:
Quíckly sáuté some gárlíc ánd red pepper flákes ín olíve oíl, ábout 20 seconds.
ádd cláms ánd mussels ánd hít ít wíth á good splásh of dry whíte wíne. ínsáne!
Stír ín your shrímp ánd squíd tentácles, then ádd some good homemáde árrábíátá sáuce. Don’t be stíngy!
Toss some spághettí or línguíne wíth the seáfood ánd the sáuce ánd díve ín!
The reál secret to the here ís to not overcook the seáfood!
Nobody líkes rubbery shrímp or squíd or scállops, ríght? So keep án eye on ít át áll tímes. áfter you máke thís dísh á couple of tímes ít wíll come náturálly to you.
Fruttí dí Máre Recípe
Prep Tíme 10 míns
Cook Tíme 20 míns
Totál Tíme 30 míns
The ultímáte Fruttí dí Máre spághettí recípe, máde wíth báby cláms, mussels, squíd ánd shrímp ín á thíck red tomáto sáuce.
Course: Máín
Cuísíne: ítálíán
Servíngs: 4
Cáloríes: 697 kcál
áuthor: Florentíná
íngredíents
1 lb cláms & mussels (míxed) cleáned well
1 lb wíld shrímp peeled
1/2 lb squíd tentácles
1/4 c extrá vírgín olíve oíl
4 cloves gárlíc gráted
1 tsp red pepper flákes + more to táste
1/2 c whíte wíne
1 lemon for servíng
1/3 c fresh básíl leáves or chopped ítálíán pársley
3/4 lb spághettí
1 bátch árrábíátá tomáto sáuce máde ádvánce
seá sált to táste
ínstructíons
1.Bríng á lárge pot of sálted wáter to á boíl. Cook the spághettí áccordíng to the páckáge dírectíons untíl ál Dente. Dráín ánd reserve 1 cup of the sálty pástá wáter.
2.Meánwhíle heát up your lárgest skíllet on medíum low fláme.
3.ádd á lug of olíve oíl, the gárlíc ánd red pepper flákes. Stír quíckly mákíng sure not to burn the gárlíc. ádd ín the cláms ánd mussels ánd toss them áround.
4.Pour ín the whíte wíne ánd cover wíth á líd. Cook for ábout á mínute or so untíl the cláms stárt to open.
5.ádd the shrímp to the skíllet wíth cláms ánd gíve ít á stír. Cover ánd cook for ánother mínute or so.
á very populár ítálíán pástá dísh meáníng ” fruít of the seá “, máde wíth the freshest seáfood you cán get your hánds on.
Thís fáncy lookíng dínner ís one of the eásíest, most ímpressíve meáls you cán háve on the táble ín 30 mínutes on á Tuesdáy. í sweár on my sáffron!
í chose wíld shrímp, báby máníllá cláms, mussels ánd squíd tentácles, but you cán pretty much máke ít wíth whátever shellfísh you líke.
You cán use áll cláms or just shrímp, ádd lobster táíls even, whátever rocks your boát ánd looks fresh át the márket thát dáy! Báby scállops would máke á fábulous áddítíon to the míx.
Thís ís how you máke ít:
Quíckly sáuté some gárlíc ánd red pepper flákes ín olíve oíl, ábout 20 seconds.
ádd cláms ánd mussels ánd hít ít wíth á good splásh of dry whíte wíne. ínsáne!
Stír ín your shrímp ánd squíd tentácles, then ádd some good homemáde árrábíátá sáuce. Don’t be stíngy!
Toss some spághettí or línguíne wíth the seáfood ánd the sáuce ánd díve ín!
The reál secret to the here ís to not overcook the seáfood!
Nobody líkes rubbery shrímp or squíd or scállops, ríght? So keep án eye on ít át áll tímes. áfter you máke thís dísh á couple of tímes ít wíll come náturálly to you.
Fruttí dí Máre Recípe
Prep Tíme 10 míns
Cook Tíme 20 míns
Totál Tíme 30 míns
The ultímáte Fruttí dí Máre spághettí recípe, máde wíth báby cláms, mussels, squíd ánd shrímp ín á thíck red tomáto sáuce.
Course: Máín
Cuísíne: ítálíán
Servíngs: 4
Cáloríes: 697 kcál
áuthor: Florentíná
íngredíents
1 lb cláms & mussels (míxed) cleáned well
1 lb wíld shrímp peeled
1/2 lb squíd tentácles
1/4 c extrá vírgín olíve oíl
4 cloves gárlíc gráted
1 tsp red pepper flákes + more to táste
1/2 c whíte wíne
1 lemon for servíng
1/3 c fresh básíl leáves or chopped ítálíán pársley
3/4 lb spághettí
1 bátch árrábíátá tomáto sáuce máde ádvánce
seá sált to táste
ínstructíons
1.Bríng á lárge pot of sálted wáter to á boíl. Cook the spághettí áccordíng to the páckáge dírectíons untíl ál Dente. Dráín ánd reserve 1 cup of the sálty pástá wáter.
2.Meánwhíle heát up your lárgest skíllet on medíum low fláme.
3.ádd á lug of olíve oíl, the gárlíc ánd red pepper flákes. Stír quíckly mákíng sure not to burn the gárlíc. ádd ín the cláms ánd mussels ánd toss them áround.
4.Pour ín the whíte wíne ánd cover wíth á líd. Cook for ábout á mínute or so untíl the cláms stárt to open.
5.ádd the shrímp to the skíllet wíth cláms ánd gíve ít á stír. Cover ánd cook for ánother mínute or so.
0 Response to "Fruttí dí Máre Recípe ( Seáfood Spághettí )"
Posting Komentar