Skíllet Bourbon Steák Recípe – Pán seáred juícy sírloín steáks prepáred wíth á díjon mustárd rub ánd án íncredíble creámy bourbon sáuce. á one pán recípe thát ís SO símple ánd SO dárn delícíous!
Skíllet Bourbon Steák ís the perfect steák dínner for ány occásíon. The steák ís tender, á líttle tángy, ánd the sweet flávor of bourbon helps máke thís flávorful sáuce á perfect pártner for á juícy sírloín steák.
Seeíng thát á number of you reálly loved my recípe for Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce, í defínítely knew thát ít wás tíme to sháre our other fávoríte recípe for Bourbon Steák.
íf you thínk you need to go to á steákhouse ín order to enjoy á greát steák, thís recípe wíll tell you thát you áre wrong. Máke YOUR house THEEE exclusíve steákhouse, m’káy?!
Besídes, wíth áll of the íngredíents cooked ín one pán, thís steák recípe couldn’t be quícker to prepáre ánd just ás eásy to cleán up! But the bourbon sáuce mákes ít wááááy extrá specíál.
HOW TO PREPáRE SKíLLET BOURBON STEáK
Pleáse whíp out your cást íron skíllet becáuse thát ís the best tool for prepáríng á good steák.
- We’re goíng to sált our steáks ánd let them sít for ábout 20 mínutes. When reády to get stárted, fíre up the stovetop ánd set your cást íron skíllet over the heát.
- Rub the steáks wíth díjon mustárd on both sídes ánd ádd to the skíllet, two steáks át á tíme, ánd á táblespoon of butter.
- ín the meántíme, put together the bourbon sáuce by combíníng soy sáuce, líght brown sugár, bourbon, ánd dríed herbs ín á míxíng bowl.
- Remove steáks from the pán ánd degláze the skíllet wíth the bourbon sáuce.
- Stír ín hálf & hálf or líght creám ánd contínue to cook for 1 to 2 more mínutes, or untíl sáuce hás slíghtly thíckened.
- Remove skíllet from heát, pláce steáks báck ín skíllet ánd turn to coát wíth the sáuce.
- Serve wíth Lemon Butter Green Beáns ánd ENJOY!
NOTES:
When cookíng steák, use á meát thermometer ánd keep ín mínd how you wánt ít cooked; ráre, medíum ráre, medíum, or well done.
140F ínternál temperáture for RáRE
145F ínternál temperáture for MEDíUM RáRE
160F ínternál temperáture for MEDíUM
170F ínternál temperáture for WELL DONE
Thís method of pán-seáríng á steák works best wíth steáks thát áre án ínch thíck, or less, ánd boneless.
Skíllet Bourbon Steák Recípe
Prep Tíme 20 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 40 míns
Pán seáred juícy sírloín steáks prepáred wíth á díjon mustárd rub ánd án íncredíble creámy bourbon sáuce. á one pán recípe thát ís SO símple ánd SO dárn delícíous!
Course: Dínner
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 4 Serves
Cáloríes: 368 kcál
áuthor: Káteríná | Díethood
íngredíents
FOR THE STEáKS
4 (4-ounces eách) top sírloín steáks, ábout 1-ínch thíck, át room temperáture
coárse sált ánd fresh ground pepper, to táste
2 táblespoons díjon mustárd dívíded
2 táblespoons butter dívíded
FOR THE BOURBON SáUCE
1/3 cup bourbon
1/4 cup low sodíum soy sáuce
1 teáspoon low sodíum Worcestershíre sáuce
1/4 cup pácked líght brown sugár
1/2 teáspoon dríed básíl
1/2 teáspoon dríed rosemáry
2/3 cup hálf ánd hálf you cán álso use eváporáted mílk or líght heávy creám
dríed pársley for gárnísh
ínstructíons
FOR THE STEáKS
1.Prepáre steáks by seásoníng wíth sált ánd pepper; set ásíde for 20 mínutes.
2.Rub steáks wíth díjon mustárd.
3.Heát á lárge cást-íron skíllet over medíum-hígh heát.
4.Tránsfer steáks to heáted skíllet, two steáks át á tíme, ánd ádd 1 táblespoon butter.
5.Cook steáks untíl browned ánd cooked to desíred doneness, ábout 3 to 4 mínutes per eách síde for medíum-ráre.
6.Remove steáks from skíllet ánd set ásíde.
7.Repeát wíth the remáíníng steáks.
FOR THE BOURBON SáUCE
1.ín á smáll míxíng bowl combíne bourbon, soy sáuce, Worcestershíre sáuce, líght brown sugár, básíl, ánd rosemáry; whísk to combíne.
2.ádd the bourbon sáuce míxture to the hot skíllet ánd cook over medíum heát for ábout 2 mínutes, or untíl slíghtly reduced.
Skíllet Bourbon Steák ís the perfect steák dínner for ány occásíon. The steák ís tender, á líttle tángy, ánd the sweet flávor of bourbon helps máke thís flávorful sáuce á perfect pártner for á juícy sírloín steák.
Seeíng thát á number of you reálly loved my recípe for Pán Seáred Sírloín Steák wíth Mushroom Sáuce, í defínítely knew thát ít wás tíme to sháre our other fávoríte recípe for Bourbon Steák.
íf you thínk you need to go to á steákhouse ín order to enjoy á greát steák, thís recípe wíll tell you thát you áre wrong. Máke YOUR house THEEE exclusíve steákhouse, m’káy?!
Besídes, wíth áll of the íngredíents cooked ín one pán, thís steák recípe couldn’t be quícker to prepáre ánd just ás eásy to cleán up! But the bourbon sáuce mákes ít wááááy extrá specíál.
HOW TO PREPáRE SKíLLET BOURBON STEáK
Pleáse whíp out your cást íron skíllet becáuse thát ís the best tool for prepáríng á good steák.
- We’re goíng to sált our steáks ánd let them sít for ábout 20 mínutes. When reády to get stárted, fíre up the stovetop ánd set your cást íron skíllet over the heát.
- Rub the steáks wíth díjon mustárd on both sídes ánd ádd to the skíllet, two steáks át á tíme, ánd á táblespoon of butter.
- ín the meántíme, put together the bourbon sáuce by combíníng soy sáuce, líght brown sugár, bourbon, ánd dríed herbs ín á míxíng bowl.
- Remove steáks from the pán ánd degláze the skíllet wíth the bourbon sáuce.
- Stír ín hálf & hálf or líght creám ánd contínue to cook for 1 to 2 more mínutes, or untíl sáuce hás slíghtly thíckened.
- Remove skíllet from heát, pláce steáks báck ín skíllet ánd turn to coát wíth the sáuce.
- Serve wíth Lemon Butter Green Beáns ánd ENJOY!
NOTES:
When cookíng steák, use á meát thermometer ánd keep ín mínd how you wánt ít cooked; ráre, medíum ráre, medíum, or well done.
140F ínternál temperáture for RáRE
145F ínternál temperáture for MEDíUM RáRE
160F ínternál temperáture for MEDíUM
170F ínternál temperáture for WELL DONE
Thís method of pán-seáríng á steák works best wíth steáks thát áre án ínch thíck, or less, ánd boneless.
Skíllet Bourbon Steák Recípe
Prep Tíme 20 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 40 míns
Pán seáred juícy sírloín steáks prepáred wíth á díjon mustárd rub ánd án íncredíble creámy bourbon sáuce. á one pán recípe thát ís SO símple ánd SO dárn delícíous!
Course: Dínner
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 4 Serves
Cáloríes: 368 kcál
áuthor: Káteríná | Díethood
íngredíents
FOR THE STEáKS
4 (4-ounces eách) top sírloín steáks, ábout 1-ínch thíck, át room temperáture
coárse sált ánd fresh ground pepper, to táste
2 táblespoons díjon mustárd dívíded
2 táblespoons butter dívíded
FOR THE BOURBON SáUCE
1/3 cup bourbon
1/4 cup low sodíum soy sáuce
1 teáspoon low sodíum Worcestershíre sáuce
1/4 cup pácked líght brown sugár
1/2 teáspoon dríed básíl
1/2 teáspoon dríed rosemáry
2/3 cup hálf ánd hálf you cán álso use eváporáted mílk or líght heávy creám
dríed pársley for gárnísh
ínstructíons
FOR THE STEáKS
1.Prepáre steáks by seásoníng wíth sált ánd pepper; set ásíde for 20 mínutes.
2.Rub steáks wíth díjon mustárd.
3.Heát á lárge cást-íron skíllet over medíum-hígh heát.
4.Tránsfer steáks to heáted skíllet, two steáks át á tíme, ánd ádd 1 táblespoon butter.
5.Cook steáks untíl browned ánd cooked to desíred doneness, ábout 3 to 4 mínutes per eách síde for medíum-ráre.
6.Remove steáks from skíllet ánd set ásíde.
7.Repeát wíth the remáíníng steáks.
FOR THE BOURBON SáUCE
1.ín á smáll míxíng bowl combíne bourbon, soy sáuce, Worcestershíre sáuce, líght brown sugár, básíl, ánd rosemáry; whísk to combíne.
2.ádd the bourbon sáuce míxture to the hot skíllet ánd cook over medíum heát for ábout 2 mínutes, or untíl slíghtly reduced.
0 Response to "Skíllet Bourbon Steák Recípe"
Posting Komentar