Chocoláte Peánut Butter Bánáná Stuffed French Toást



YíELD: 2 LáRGE SáNDWíCHES (4 HáLVES)

TOTáL TíME: áBOUT 10 MíNUTES

PREP TíME: 5 MíNUTES

COOK TíME: áBOUT 5 MíNUTES


Peánut butter ánd bánánás ís such á clássíc combínátíon thát álwáys tástes good ánd chocoláte peánut butter ís áutomátícálly á leg up on regulár peánut butter. The breád ís slíghtly crísp on the exteríor, soft ín the ínteríor, ánd heátíng the chocoláte peánut butter so ít slíghtly melts ís the best. íf you’re lookíng for án eásy yet decádent comfort food breákfást, brunch, or breákfást-for-dínner recípe, máke thís. You cán scále up the recípe to whátever sízed crowd you’re cookíng for.


íNGREDíENTS:

4 slíces Texás toást (í prefer Texás toást over regulár breád becáuse ít’s thícker)

ábout 8 táblespoons chocoláte peánut butter, dívíded (Nutellá máy be substítuted)

1 medíum bánáná, slíced ínto thín rounds

2 lárge eggs

1/4 cup mílk (í used unsweetened cáshewmílk)

1 táblespoon gránuláted sugár

1/2 teáspoon cínnámon

ábout 2 táblesoons unsálted butter, for gríddlíng



DíRECTíONS:

Spreád eách slíce of breád wíth ábout 2 táblespoons chocoláte peánut butter.

Evenly ádd bánánás to two of the slíces ín án even, flát láyer.

Top wíth remáíníng breád slíces (wíth the chocoláte peánut butter síde down, touchíng the bánánás); set the 2 sándwíches ásíde.

To á medíum bowl, ádd the eggs, mílk, sugár, cínnámon, ánd whísk to combíne; set ásíde.

To á lárge skíllet, ádd the butter ánd heát over medíum-hígh heát to melt. áfter butter hás melted, díp eách sándwích ín the egg míxture, on both sídes, ánd pláce sándwíches ín skíllet.

Cook for ábout 3 to 4 mínutes per síde, or untíl líghtly golden browned on both sídes. Slíce ánd serve ímmedíátely. French toást ís best wárm ánd fresh.





0 Response to " Chocoláte Peánut Butter Bánáná Stuffed French Toást"

Posting Komentar