íngredíents
cílántro líme ríce
2 táblespoons butter
1 1/4 cups básmátí ríce
2 1/4 cups chícken broth
juíce ánd zest of 1 lárge líme
1/4 cup chopped cílántro
1/2 teáspoon sált
1/2 teáspoon cumín
meát
1 1/2 lbs leán ground beef
1 teáspoon sált
1 teáspoon cumín
1 teáspoon gárlíc powder
1 teáspoon oníon powder
1 teáspoon brown sugár
1/4 teáspoon pepper
1 cán (8 oz) tomáto sáuce
1 cán (4.25 oz) díced green chílíes
1 cán (15 oz) chílí beáns, do not dráín
toppíngs
corn chíps
shredded lettuce
shredded cheese
chopped tomátoes
píco de gállo
guácámole
sour creám
cílántro líme ríce
2 táblespoons butter
1 1/4 cups básmátí ríce
2 1/4 cups chícken broth
juíce ánd zest of 1 lárge líme
1/4 cup chopped cílántro
1/2 teáspoon sált
1/2 teáspoon cumín
meát
1 1/2 lbs leán ground beef
1 teáspoon sált
1 teáspoon cumín
1 teáspoon gárlíc powder
1 teáspoon oníon powder
1 teáspoon brown sugár
1/4 teáspoon pepper
1 cán (8 oz) tomáto sáuce
1 cán (4.25 oz) díced green chílíes
1 cán (15 oz) chílí beáns, do not dráín
toppíngs
corn chíps
shredded lettuce
shredded cheese
chopped tomátoes
píco de gállo
guácámole
sour creám
0 Response to " Mexícán Háystáck Ríce Bowls"
Posting Komentar