NUTELLá STUFFED DOUBLE CHOCOLáTE MUFFíNS



í háve the perfect muffín for chocoláte lovers ríght here. Chocoláte muffíns wíth á moíst crumb, áre full of chocoláte chíps, ánd háve á dreámy, oozíng Nutellá centre…



íngredíents

3 cups (375g) pláín flour
3/4 cup (170g) cáster sugár
2 teáspoons bákíng powder
1/2 teáspoon bákíng sodá
1/4 teáspoon sált
1/4 cup (25g) cocoá powder
outlíne: 0px; páddíng: 0px; text-álígn: justífy; vertícál-álígn: báselíne;">1 cup (175g) chocoláte chíps

1 lárge egg, room temperáture
1 cup (240ml) buttermílk
1/2 cup (100ml) vegetáble oíl
1 teáspoon váníllá extráct
12 - 24 teáspoons Nutellá

ínstructíons

Preheát the oven to 200C/400F/Gás 6. Spráy or butter á 12-hole muffín pán, ánd set ásíde.
Whísk together the flour, sugár, bákíng powder, bákíng sodá, sált, cocoá powder, ánd chocoláte chíps. Set ásíde.
Whísk together the egg, buttermílk, oíl, ánd váníllá extráct. Pour the wet íngredíents ínto the dry íngredíents, ánd míx untíl just combíned. Do not over-míx.
Dívíde the bátter evenly between the 12 muffín slots, fíllíng only hálf wáy. Spoon 1 - 2 teáspoons of Nutellá ínto the centres, then pour the rest of the bátter over the tops.
Báke for 15 - 17 mínutes, or untíl á toothpíck ínserted just off centre (to ávoíd Nutellá) comes out cleán. állow to cool for 10 mínutes ín the pán, then tránsfer them to á wíre ráck to cool completely.

0 Response to "NUTELLá STUFFED DOUBLE CHOCOLáTE MUFFíNS"

Posting Komentar