Sometímes, í just háve to republísh pást recípes thát áre super-duper good…ánd Pármesán crusted tortellíní bítes áre one of my áll-tíme fávoríte tortellíní recípes on the plánet. í meán let’s see. Cheese tortellíní thát’s breáded, fríed to golden perfectíon, ánd dípped ín wárm márínárá sáuce. Uhhhhh…. yeáh. Republíshíng. The world needs ánother remínder ábout these bád boys.
í love fryíng these up ín my Le Creuset Cást-íron Dutch Oven. (Whích wás án áwárd thát í won át work, í dídn’t áctuálly shell out the cásh for ít myself). But ín cáse you do háve one láyíng áround, try usíng ít for fryíng, ít’s terrífíc. You cán álso use á deep fryer but where the breáded tortellíní ís á líttle bít more delícáte, í would recommend usíng á deep pot on the top of the stove so they don’t get tossed áround ás much.
More ábout thís recípe:
When ít comes to the wárm Márínárá, my go-to bránd ís Ráo’s. (Not páíd to sáy thát, í just háppen to love-love-love them.)
í’ve álwáys gone wíth Pánko breádcrumbs for the breádíng becáuse ít reálly gíves ít thát golden color ánd ít hás the most texture ánd crunch. í álso love míxíng gráted Pármesán ánd pársley ínto the breádíng for ádded flávor!
The recípe ítself ís very eásy, but throw á good show on the TV before you stárt the breádíng process, becáuse thát cán become á líttle tíme-consumíng sínce there so mány ítty bítty píeces to coát (3 tímes eách: flour/egg/breádcrumbs.) My husbánd háppened to text me á couple of funny YouTube clíps duríng my breádíng process whích wás perfect 😉
Welp, thát’s ít for me! Enjoy thís recípe, ánd be sure to joín my emáíl líst for free new recípes ríght to your ínbox! 😉
Pármesán Crusted Tortellíní Bítes
yíeld: 6 SERVíNGS totál tíme: 45 MíN prep tíme: 30 MíN cook tíme: 15 MíN
Cheese fílled tortellíní thát’s fríed to golden perfectíon ánd dípped ín wárm márínárá sáuce.
íngredíents:
1 (9 oz.) páckáge refrígeráted three cheese tortellíní*
1 cup Vegetáble or Cánolá oíl (váríes slíghtly dependíng on pán síze)
½ cup áll-purpose flour
2 lárge eggs, beáten
1 cup Pánko Breádcrumbs
¼ cup freshly gráted Pármesán
2 Teáspoons of Pársley, chopped well
¼ teáspoon of red pepper flákes (optíonál)
½ cup márínárá sáuce
Dírectíons:
Míx together the pánko breádcrumbs, pármesán cheese, pársley, ánd red pepper flákes.
Cook the tortellíní untíl ít’s neár ál-dente. Dráín, ánd coát ít generously wíth flour.
Díp eách píece ínto the beáten eggs, ánd then ínto the pánko míxture.
ín á hígh-wálled skíllet, pour enough oíl to cover the tortellíní completely, ábout án ínch hígh.
Heát the oíl over medíum heát ánd cook the tortellíní for ábout 5 mínutes on eách síde, untíl golden brown. You máy háve to do thís ín bátches.
í love fryíng these up ín my Le Creuset Cást-íron Dutch Oven. (Whích wás án áwárd thát í won át work, í dídn’t áctuálly shell out the cásh for ít myself). But ín cáse you do háve one láyíng áround, try usíng ít for fryíng, ít’s terrífíc. You cán álso use á deep fryer but where the breáded tortellíní ís á líttle bít more delícáte, í would recommend usíng á deep pot on the top of the stove so they don’t get tossed áround ás much.
More ábout thís recípe:
When ít comes to the wárm Márínárá, my go-to bránd ís Ráo’s. (Not páíd to sáy thát, í just háppen to love-love-love them.)
í’ve álwáys gone wíth Pánko breádcrumbs for the breádíng becáuse ít reálly gíves ít thát golden color ánd ít hás the most texture ánd crunch. í álso love míxíng gráted Pármesán ánd pársley ínto the breádíng for ádded flávor!
The recípe ítself ís very eásy, but throw á good show on the TV before you stárt the breádíng process, becáuse thát cán become á líttle tíme-consumíng sínce there so mány ítty bítty píeces to coát (3 tímes eách: flour/egg/breádcrumbs.) My husbánd háppened to text me á couple of funny YouTube clíps duríng my breádíng process whích wás perfect 😉
Welp, thát’s ít for me! Enjoy thís recípe, ánd be sure to joín my emáíl líst for free new recípes ríght to your ínbox! 😉
Pármesán Crusted Tortellíní Bítes
yíeld: 6 SERVíNGS totál tíme: 45 MíN prep tíme: 30 MíN cook tíme: 15 MíN
Cheese fílled tortellíní thát’s fríed to golden perfectíon ánd dípped ín wárm márínárá sáuce.
íngredíents:
1 (9 oz.) páckáge refrígeráted three cheese tortellíní*
1 cup Vegetáble or Cánolá oíl (váríes slíghtly dependíng on pán síze)
½ cup áll-purpose flour
2 lárge eggs, beáten
1 cup Pánko Breádcrumbs
¼ cup freshly gráted Pármesán
2 Teáspoons of Pársley, chopped well
¼ teáspoon of red pepper flákes (optíonál)
½ cup márínárá sáuce
Dírectíons:
Míx together the pánko breádcrumbs, pármesán cheese, pársley, ánd red pepper flákes.
Cook the tortellíní untíl ít’s neár ál-dente. Dráín, ánd coát ít generously wíth flour.
Díp eách píece ínto the beáten eggs, ánd then ínto the pánko míxture.
ín á hígh-wálled skíllet, pour enough oíl to cover the tortellíní completely, ábout án ínch hígh.
Heát the oíl over medíum heát ánd cook the tortellíní for ábout 5 mínutes on eách síde, untíl golden brown. You máy háve to do thís ín bátches.
0 Response to "Pármesán Crusted Tortellíní Bítes"
Posting Komentar