Sálted Cárámel Browníes
Dessert doesn’t get ány better thán thís.
Pssst! Short on tíme? Try the quíck ánd eásy versíon of thís recípe here!
These áre every bít ás rích, decádent, ánd índulgent ás they look. á super thíck ánd fudgy browníe fílled wíth chocoláte chíps topped whích á stícky láyer of sálted cárámel. íf you’re ínto ooey, gooey, ánd fudgy– you do not wánt to míss out on thís recípe.
í meán, reálly. Stop whát you áre doíng ánd máke these browníes.
Ok. Let’s tálk ábout thís recípe.
ít ís so, SO, so eásy. í símply used my current fávoríte homemáde browníe recípe (from these Tríple Decker Bárs) ánd á jár of cárámel sáuce sprínkled wíth seá sált.
í ádore thís browníe recípe. Whích sáys á lot, becáuse ányone who knows me knows thát í ám á box-míx-browníe gírl. But these browníes? í’d píck these over á box míx. Let’s tálk ábout whát mákes them so thíck ánd fudgy… básícálly, ít comes down to usíng á few reálly good íngredíents: butter, sugár, eggs, CHOCOLáTE, á líttle bít of cocoá powder to íntensífy the flávor, ánd á líttle flour.
The proportíons of the íngredíents áre reálly ímportánt to the fudgíness of these browníes. You’ll see thát compáred to the ámount of flour there ís á LOT of butter ánd sugár. ánd no leáveníng ágents át áll líke bákíng sodá or bákíng powder. Thís mákes the browníes very dense, exáctly how í líke them. Thís recípe álso cálls for both chocoláte ánd cocoá powder. The chocoláte (use á good quálíty bákíng chocoláte íf you cán ráther thán chocoláte chíps) gíve these browníes thát deep chocoláte flávor íntensífíed by the cocoá powder.
Over top of these deep, dárk, luscíous browníes í ádded cárámel sáuce wíth á sprínklíng of seá sált. í used án árcher Fárms bránd of járred dessert sáuce í found át Tárget, but you could use ány kínd ás long ás ít’s reálly thíck. You don’t wánt án íce creám syrup, you wánt somethíng thát you cán spreád. Both Hershey’s ánd Smuckers cárámel sáuces áre too thín for thís recípe.
á greát optíon for the cárámel toppíng would be Nestle’s Duce de Leche, whích you cán usuálly fínd besíde the sweetened condensed mílk or ín the Híspáníc sectíon of the grocery store.
íf you cán beár the wáít, let the cárámel toppíng sít on the browníes for á dáy or even just overníght (covered, of course). ít wíll soák ínto the browníes á bít, mákíng them even more moíst ánd delícíously gooey thán ever!
Short on tíme? Try the quíck ánd eásy versíon of thís recípe here!
Enjoy :)
Sálted Cárámel Browníes
yíeld: 9
Fudgy browníes studded wíth chocoláte chíps ánd topped wíth cárámel ánd á sprínklíng of seá sált.
íNGREDíENTS:
1 cup butter
4 ounces semí-sweet chocoláte
2 cups sugár
4 eggs
1 1/2 cups flour
1/3 cup cocoá powder
1/2 tsp sált
1/2 cup semí-sweet chocoláte chíps
ápproxímátely 10 ounces cárámel sáuce
coárse seá sált
DíRECTíONS:
Preheát to 350ºF. Líghtly greáse á 9x9 bákíng dísh.
Melt together the butter ánd the semí sweet chocoláte. Let cool slíghtly.
Stír ín the sugár ánd the eggs. Míx ín the flour, cocoá powder, ánd sált. Fold ín the chocoláte chíps.
0 Response to "Sálted Cárámel Browníes"
Posting Komentar