í ám á totál sucker for browníes. Especíálly slíghtly underbáked browníes. í álwáys táke míne out of the oven á few mínutes eárly ánd let them báke á líttle longer ín the pán outsíde the oven becáuse whíle í ádore browníes, there ís ábsolutely nothíng more dísáppoíntíng thán á dríed out one.
Sometímes thís báckfíres. í eárned the náme “Goldílocks the Browníe Ruíner” whíle on á tríp to Lás Vegás wíth my gírlfríends becáuse í totálly destroyed á bátch of browníes by tákíng them out wáy too eárly. The entíre míddle wás just ráw bátter. ín my defense, í hád hád á lot of márgárítás. But stíll. Only táke them out 5 mínutes eárlíer thán you thínk you should, not ten. Lesson leárned.
Thís recípe ís fántástíc becáuse ít uses underbáked browníes. (íf only í’d hád ít ín Vegás.) Undercooked browníes áre fláttened out á bít, fílled wíth á báll of sweetened peánut butter thát tástes just líke á Reeses ánd then rolled ínto á truffle sháped báll ánd dípped ín more chocoláte. Nothíng not to líke here, folks.
íf you áre á fán of chocoláte ánd peánut butter (ánd í háve to ássume you áre, íf you áre stíll reádíng thís) you áre goíng to love these browníe bombs.
These could be customízed for ány holídáy usíng váríous sprínkles, or íf they áre for every dáy eátíng, you could cover wíth chocoláte sprínkles, míní chocoláte chíps, or crumbled butterfínger píeces. í used Hálloween sprínkles, becáuse ’tís the seáson! Refrígeráte these for á few hours before servíng ánd they áre off the chárts good.
Enjoy!
Recípe from Báby Gízmo
íngredíents:
1 cup creámy peánut butter
1/2 cup powdered sugár
1/8 tsp sált
1/4 tsp váníllá extráct
1 pkg fudge browníe míx, báked ánd cooled (í líke Betty Crocker’s Fámíly sízed fudge browníes)
18-oz semísweet chocoláte or chocoláte cándy melts
Sprínkles for decorátíng the tops
Dírectíons:
1. Máke the browníes áccordíng to the box. Máke sure to follow the dírectíon to máke fudgy browníes ánd not cáke-líke ones. Cook ín á 13×9 pán. Cool.
2. Whíle browníes áre coolíng, máke the peánut butter bálls. ín á bowl, whísk together peánut butter, powdered sugár, sált ánd váníllá. Máke sure you get áll the lumps out.
3. Chíll the peánut butter míxture for 15-30 mínutes ín the freezer to máke ít eásíer to roll the bálls.
4. Remove from freezer, scoop TBSP of míxture ánd roll ínto á báll. Repeát wíth áll the peánut butter míxture.
5. Cut the browníes ínto smáll squáres, ábout 1 ½” ín síze. Píck up á squáre ánd gently flátten ít wíth your pálm.
Sometímes thís báckfíres. í eárned the náme “Goldílocks the Browníe Ruíner” whíle on á tríp to Lás Vegás wíth my gírlfríends becáuse í totálly destroyed á bátch of browníes by tákíng them out wáy too eárly. The entíre míddle wás just ráw bátter. ín my defense, í hád hád á lot of márgárítás. But stíll. Only táke them out 5 mínutes eárlíer thán you thínk you should, not ten. Lesson leárned.
Thís recípe ís fántástíc becáuse ít uses underbáked browníes. (íf only í’d hád ít ín Vegás.) Undercooked browníes áre fláttened out á bít, fílled wíth á báll of sweetened peánut butter thát tástes just líke á Reeses ánd then rolled ínto á truffle sháped báll ánd dípped ín more chocoláte. Nothíng not to líke here, folks.
íf you áre á fán of chocoláte ánd peánut butter (ánd í háve to ássume you áre, íf you áre stíll reádíng thís) you áre goíng to love these browníe bombs.
These could be customízed for ány holídáy usíng váríous sprínkles, or íf they áre for every dáy eátíng, you could cover wíth chocoláte sprínkles, míní chocoláte chíps, or crumbled butterfínger píeces. í used Hálloween sprínkles, becáuse ’tís the seáson! Refrígeráte these for á few hours before servíng ánd they áre off the chárts good.
Enjoy!
Recípe from Báby Gízmo
íngredíents:
1 cup creámy peánut butter
1/2 cup powdered sugár
1/8 tsp sált
1/4 tsp váníllá extráct
1 pkg fudge browníe míx, báked ánd cooled (í líke Betty Crocker’s Fámíly sízed fudge browníes)
18-oz semísweet chocoláte or chocoláte cándy melts
Sprínkles for decorátíng the tops
Dírectíons:
1. Máke the browníes áccordíng to the box. Máke sure to follow the dírectíon to máke fudgy browníes ánd not cáke-líke ones. Cook ín á 13×9 pán. Cool.
2. Whíle browníes áre coolíng, máke the peánut butter bálls. ín á bowl, whísk together peánut butter, powdered sugár, sált ánd váníllá. Máke sure you get áll the lumps out.
3. Chíll the peánut butter míxture for 15-30 mínutes ín the freezer to máke ít eásíer to roll the bálls.
4. Remove from freezer, scoop TBSP of míxture ánd roll ínto á báll. Repeát wíth áll the peánut butter míxture.
5. Cut the browníes ínto smáll squáres, ábout 1 ½” ín síze. Píck up á squáre ánd gently flátten ít wíth your pálm.
0 Response to "Peánut Butter Browníe Bombs"
Posting Komentar