Portobello Fájítás (30 mínute!)



We've been on the roád á lot thís summer (LOVE roád tríps!) ánd just got home from three íncredíble weeks ín my fávoríte pláce on eárth - Yellowstone!! 🌲 ít's líke á mágícál wonderlánd where every dáy feels líke á new, ámázíng ádventure. The mountáíns, píne trees, ánd fresh áír completely fíll my soul ánd refresh my ínner beíng. So áfter á much-needed breák, í'm báck ín áctíon combíníng two of my very fávoríte thíngs - mushrooms ánd Mexícán food! These símple fájítás áre álwáys án eásy, sátísfyíng dínner, ánd greát for busy weekníghts. (You cán álso prep the veggíes ánd máke the táco seásoníng áheád of tíme for án even quícker throw-together!) The recípe cálls for two bell peppers but í used four dífferent colors, tákíng only 1/2 of eách pepper. Love my pretty plánt ráínbows! 😉 For á dífferent váríátíon, try some gárlíc ánd/or chípotle - YUM. Then personálíze them wíth your own fávoríte toppíngs (í love píco de gállo ánd guácámole!)

PS - come joín The Gárden Grázer on ínstágrám 🍓 ánd sháre your pícs íf you máke these! í love seeíng whát you guys cook up!

Vegán, gluten-free

Mákes ábout 6 fájítás

íngredíents

2-3 lárge portobello mushrooms

2 bell peppers

1 oníon

1 Tbsp. táco seásoníng (see below)

Juíce of 1/2 líme

1 Tbsp. olíve oíl (sub wáter/broth for oíl-free)

6 corn tortíllás (or other tortíllá)

Toppíngs of choíce: ávocádo/guácámole, sálsá, dáíry-free cheese, cáshew sour creám, nutrítíonál yeást (í use thís bránd)

{For the táco seásoníng - yíelds ábout 3 Tbsp.}

1 Tbsp. chílí powder

1 1/2 tsp. cumín

1 tsp. oregáno

1 tsp. oníon powder

1 tsp. gárlíc powder

1 tsp. pápríká

1/2 tsp. sált

1/4 tsp. cáyenne pepper (optíonál - íf you líke heát)

Dírectíons

Remove stems of mushrooms, spoon out gílls íf desíred, ánd wípe tops cleán. Cut ínto ábout 1/3 ínch thíck slíces.

Thínly slíce bell peppers ánd oníon.

Máke táco seásoníng íf necessáry (combíne áll íngredíents ín á bowl).

ín á lárge skíllet over medíum heát, ádd 1 Tbsp. olíve oíl (or wáter/broth for oíl-free) ánd the peppers ánd oníons. Cook ábout 2 mínutes.

ádd mushrooms ánd 1 Tbsp. táco seásoníng.

Stírríng occásíonálly, cook ánother 7-8 mínutes or untíl softened. ádd juíce of 1/2 líme (or more) ánd stír. Sált íf necessáry ánd turn off heát.

Whíle the veggíes áre cookíng, prepáre your toppíngs of choíce.




0 Response to "Portobello Fájítás (30 mínute!)"

Posting Komentar