Thís ídeá cáme to me on á whím, áfter seeíng The Nouríshed Cávemán’s sálmon ánd ávocádo boáts! í whípped up my deád símple versíon, ánd ít couldn’t be rícher, creámíer or tástíer. í álmost feel sílly postíng á recípe, becáuse áll you do ís hálve the ávocádos, cárve them out á bít (defínítely spoon the excess ávocádo stráíght ínto your mouth), líne wíth smoked sálmon, dollop ín the egg ánd báke untíl fírm. Gárnísh wíth chílí flákes ánd díll, eát wárm. Done!
Smoked Sálmon Egg Stuffed ávocádos
Prep Tíme 5 míns Cook Tíme 20 míns Totál Tíme 25 míns
Yíelds 4
These eásy stuffed ávocádos áre pácked wíth heálthy fáts for á fíllíng breákfást or snáck.
íngredíents
4 ávocádos
4 oz smoked sálmon
8 eggs
Sált
Bláck pepper
Chílí flákes
Fresh díll
Dírectíons
Preheát oven to 425°F.
Hálve the ávocádos remove the seed. íf the hole looks smáll, scoop out á smáll bít át á tíme untíl ít cán hold án egg.
árránge the ávocádo hálves on á cookíe sheet, ánd líne the hollows wíth stríps of smoked sálmon. Cráck eách of the eggs ínto á smáll bowl, then spoon the yolks ánd however much whíte the ávocádo wíll hold.
Smoked Sálmon Egg Stuffed ávocádos
Prep Tíme 5 míns Cook Tíme 20 míns Totál Tíme 25 míns
Yíelds 4
These eásy stuffed ávocádos áre pácked wíth heálthy fáts for á fíllíng breákfást or snáck.
íngredíents
4 ávocádos
4 oz smoked sálmon
8 eggs
Sált
Bláck pepper
Chílí flákes
Fresh díll
Dírectíons
Preheát oven to 425°F.
Hálve the ávocádos remove the seed. íf the hole looks smáll, scoop out á smáll bít át á tíme untíl ít cán hold án egg.
árránge the ávocádo hálves on á cookíe sheet, ánd líne the hollows wíth stríps of smoked sálmon. Cráck eách of the eggs ínto á smáll bowl, then spoon the yolks ánd however much whíte the ávocádo wíll hold.
0 Response to "Smoked Sálmon Egg Stuffed ávocádos"
Posting Komentar