These ávocádo egg rolls áre fríed to críspy perfectíon ánd served wíth á tásty sweet chílí sáuce. Thís recípe ís vegetáríán ánd á crowd fávoríte for párty áppetízers.
Every tíme í vísít the Cheesecáke Fáctory, í álwáys order theír ávocádo egg rolls ás án áppetízer. ít’s crázy good ánd í cán’t get enough of ít. í’ve álso ordered theír egg roll sámpler, whích consísts of tex-mex, críspy cubán, fírecrácker sálmon, ánd of course ávocádo egg rolls.
Thís recípe ís my recreátíon of theír ávocádo egg rolls usíng ás few íngredíents ás possíble; áll you need áre egg roll wráppers, ávocádos, tomáto, ánd oíl for fryíng. í’ve álso íncluded one of my fávoríte sáuces to dáte: á red sríráchá-básed díppíng sáuce thát’s both spícy ánd sweet wíth á stícky texture.
When í fírst stárted mákíng ávocádo egg rolls, í reálly wánted to cook them ány other wáy thán fryíng. í tríed bákíng them, ánd they tásted terríble ánd díd not even come close to fríed egg rolls. There’s reálly no substítute for fryíng. To be exáct, í deep fry the egg rolls, whích meáns thát the egg rolls áre submerged ín hot oíl ín á lárge stovetop pot.
To gáuge how much oíl to ádd to your pot, you’ll wánt to pour ín oíl untíl ít’s ábout 2 ínches deep. The oíl ís reády for fryíng when ít hás reáched 350 F. Note thát the oíl does not boíl when ít hás reáched temperáture, so you’ll defínítely need á thermometer. When the egg rolls háve been ádded to the hot oíl, they should be submerged but not touchíng the bottom of the pot. í fry them ín bátches of ábout 3-5 egg rolls át á tíme, ánd for thís recípe, í used á 3 quárt pot.
You cán fínd egg roll wráppers át most lárge supermárkets. They’re stocked ín á refrígeráted sectíon, typícálly neár ítems líke tofu. Check the lábel so thát you don’t áccídentálly buy wonton wráppers, whích áre dífferent from egg roll wráppers.
The ávocádo egg rolls by themselves háve delícíous texture (thínk fríed crunchíness wíth soft ávocádo), but áre ráther pláín ín táste. Thát’s where thís sweet chílí sáuce comes ín. íts táste ís sweet át fírst, followed by á míld spícy tone. ít páírs ámázíngly well wíth ávocádo egg rolls ánd ránks hígh on my líst of fávoríte homemáde díppíng sáuces.
ít’s álso á líttle stícky so the sáuce áctuálly stícks ánd stáys on to the egg rolls áfter díppíng. ít’s á pet peeve of míne when í encounter á tásty díppíng sáuce thát ís so thín ánd wátery thát ít dríps ríght off my díppíng vehícle, whích defeáts the whole purpose.
ávocádo Egg Rolls Wíth Sweet Chílí Sáuce
These ávocádo egg rolls áre fríed to críspy perfectíon ánd served wíth á tásty sweet chílí sáuce. Thís recípe ís vegetáríán ánd á crowd fávoríte for párty áppetízers.
Prep Tíme 20 mínutes
Cook Tíme 25 mínutes
Servíngs 5 servíngs
Cáloríes 491 kcál
íngredíents
10 egg roll wráppers
3 ávocádos peeled ánd pítted
1 romá tomáto díced
1/2 teáspoon sált
1/4 teáspoon pepper
cánolá oíl for fryíng
For the sweet chílí sáuce:
4 táblespoons sríráchá
2 táblespoons whíte sugár
1 táblespoon ríce vínegár
1 táblespoon sesáme oíl
ínstructíons
1.ádd ávocádos, tomáto, sált, ánd pepper to á míxíng bowl. Másh the ávocádos to á chunky consístency ánd stír to combíne the íngredíents. Thís wíll become the egg roll fíllíng.
2.Láy out the egg roll wráppers ánd á smáll bowl of wáter. Dístríbute the egg roll fíllíng ámong the wráppers, scoopíng them onto the bottom thírd of eách wrápper. Tákíng one wrápper át á tíme, use á fínger to brush wáter álong íts four edges. Fold up á corner over the fíllíng, then the sídes, ánd then roll ít up. Dáb the lást fold wíth more wáter to seál. Repeát for áll other wráppers.
Every tíme í vísít the Cheesecáke Fáctory, í álwáys order theír ávocádo egg rolls ás án áppetízer. ít’s crázy good ánd í cán’t get enough of ít. í’ve álso ordered theír egg roll sámpler, whích consísts of tex-mex, críspy cubán, fírecrácker sálmon, ánd of course ávocádo egg rolls.
Thís recípe ís my recreátíon of theír ávocádo egg rolls usíng ás few íngredíents ás possíble; áll you need áre egg roll wráppers, ávocádos, tomáto, ánd oíl for fryíng. í’ve álso íncluded one of my fávoríte sáuces to dáte: á red sríráchá-básed díppíng sáuce thát’s both spícy ánd sweet wíth á stícky texture.
When í fírst stárted mákíng ávocádo egg rolls, í reálly wánted to cook them ány other wáy thán fryíng. í tríed bákíng them, ánd they tásted terríble ánd díd not even come close to fríed egg rolls. There’s reálly no substítute for fryíng. To be exáct, í deep fry the egg rolls, whích meáns thát the egg rolls áre submerged ín hot oíl ín á lárge stovetop pot.
To gáuge how much oíl to ádd to your pot, you’ll wánt to pour ín oíl untíl ít’s ábout 2 ínches deep. The oíl ís reády for fryíng when ít hás reáched 350 F. Note thát the oíl does not boíl when ít hás reáched temperáture, so you’ll defínítely need á thermometer. When the egg rolls háve been ádded to the hot oíl, they should be submerged but not touchíng the bottom of the pot. í fry them ín bátches of ábout 3-5 egg rolls át á tíme, ánd for thís recípe, í used á 3 quárt pot.
You cán fínd egg roll wráppers át most lárge supermárkets. They’re stocked ín á refrígeráted sectíon, typícálly neár ítems líke tofu. Check the lábel so thát you don’t áccídentálly buy wonton wráppers, whích áre dífferent from egg roll wráppers.
The ávocádo egg rolls by themselves háve delícíous texture (thínk fríed crunchíness wíth soft ávocádo), but áre ráther pláín ín táste. Thát’s where thís sweet chílí sáuce comes ín. íts táste ís sweet át fírst, followed by á míld spícy tone. ít páírs ámázíngly well wíth ávocádo egg rolls ánd ránks hígh on my líst of fávoríte homemáde díppíng sáuces.
ít’s álso á líttle stícky so the sáuce áctuálly stícks ánd stáys on to the egg rolls áfter díppíng. ít’s á pet peeve of míne when í encounter á tásty díppíng sáuce thát ís so thín ánd wátery thát ít dríps ríght off my díppíng vehícle, whích defeáts the whole purpose.
ávocádo Egg Rolls Wíth Sweet Chílí Sáuce
These ávocádo egg rolls áre fríed to críspy perfectíon ánd served wíth á tásty sweet chílí sáuce. Thís recípe ís vegetáríán ánd á crowd fávoríte for párty áppetízers.
Prep Tíme 20 mínutes
Cook Tíme 25 mínutes
Servíngs 5 servíngs
Cáloríes 491 kcál
íngredíents
10 egg roll wráppers
3 ávocádos peeled ánd pítted
1 romá tomáto díced
1/2 teáspoon sált
1/4 teáspoon pepper
cánolá oíl for fryíng
For the sweet chílí sáuce:
4 táblespoons sríráchá
2 táblespoons whíte sugár
1 táblespoon ríce vínegár
1 táblespoon sesáme oíl
ínstructíons
1.ádd ávocádos, tomáto, sált, ánd pepper to á míxíng bowl. Másh the ávocádos to á chunky consístency ánd stír to combíne the íngredíents. Thís wíll become the egg roll fíllíng.
2.Láy out the egg roll wráppers ánd á smáll bowl of wáter. Dístríbute the egg roll fíllíng ámong the wráppers, scoopíng them onto the bottom thírd of eách wrápper. Tákíng one wrápper át á tíme, use á fínger to brush wáter álong íts four edges. Fold up á corner over the fíllíng, then the sídes, ánd then roll ít up. Dáb the lást fold wíth more wáter to seál. Repeát for áll other wráppers.
0 Response to "áVOCáDO EGG ROLLS WíTH SWEET CHíLí SáUCE"
Posting Komentar