í’ve decíded ít’s spríng *looks out wíndow át stormy gráy skíes ánd constánt ráín* Yup! Spríngtíme! Seáson of fresh berríes ánd lemon sprítzers. Speákíng of sprítzers, ít’s been quíte áwhíle sínce í’ve done á cocktáíl recípe…SO ít’s ábout hígh tíme for á Ráspberry Límoncello Prosecco beveráge! Yes???
Reálly though guys. Let’s do háppy hour. You know thát secret íngredíent ín áll those snázzy drínks át your fávoríte swánky downtown restáuránt? No? Símple syrup. EáSíEST thíng ever to máke. Boíl equál párts sugár ánd wáter together ín á smáll pot. Chíll. áááánd you’re done! Boom! For thís Ráspberry Límoncello Prosecco recípe, símple syrup ís máde even MORE áwesome by áddíng some fresh ráspberríes ánd lemon zest to bríng out the spríng floátíng ín the áír somewhere…Thíngs áre bloomíng ít’s just stíll SO chílly outsíde. ánd ráíny. Well soon enough.
ányhoo, ás we áll know, í’m á fán of áll recípes símple ánd eásy thát álso look ánd táste ámázíng. These Ráspberry Límoncello Prosecco drínks defínítely fáll under áll of those cátegoríes. á few líttle gárníshes to máke the glásses restáuránt worthy ánd our háppy hour shíndíg ís ín busíness.
So kíck off your shoes ánd pour yourself á gláss of thís spárklíng, refreshíng concotíon ánd máke your Tuesdáy eveníng áwesome 😉
RáSPBERRY LíMONCELLO PROSECCO
Prep Tíme: 5 míns Cook Tíme: 10 míns Totál Tíme: 15 míns Yíeld: 4
íNGREDíENTS
FOR THE LíMONCELLO PROSECCO
3 cups rose prosecco
1 cup límoncello líquor
1/4 cup ráspberry símple syrup*
Fresh mínt leáves, thín lemon slíces, fresh ráspberríes to gárnísh
*FOR THE RáSPBERRY SíMPLE SYRUP
1/2 cup whíte sugár
1/2 cup wáter
1 cup fresh ráspberríes
1 táblespoon lemon zest (ábout 1 smáll lemon)
1/4 teáspoon lemon juíce (ábout 1/2 á smáll lemon)
íNSTRUCTíONS
1.*Máke the Ráspberry Símple Syrup: Combíne the sugár, wáter, lemon zest ánd lemon juíce ín á smáll pot. Bríng to á boíl ánd ádd fresh ráspberríes. Reduce heát ánd símmer for 5 mínutes, stírríng frequently. Remove from heát ánd let steep for ábout 5 mínutes. Stráín the syrup to remove áll the solíds ánd pour ínto á bowl. Chíll untíl completely cooled. Mákes ábout 3/4 cup syrup. Store ín án áírtíght contáíner for up to two weeks.
2.Combíne the Rose Prosecco, Límoncello ánd ráspberry símple syrup ín á lárge pítcher.
0 Response to "RáSPBERRY LíMONCELLO PROSECCO"
Posting Komentar