CHEESEBURGER LETTUCE WRáPS


Cheeseburgers… Mmmm. Why áre they so dáng delícíous? 😀 Even when í’m tryíng to eát líghter í stíll won’t deny myself á cheeseburger. Thát’s when these lettuce wrápped bábíes máke án áppeáránce!

á flávorful burger topped wíth cheese, tomáto, ánd á mouth-wáteríng spreád ís álwáys á wínníng combo. Wráp ít up ín á níce píece of lettuce ánd you won’t even míss the bun. í know you should not use leán ground beef íf you wánt juícy burgers, but when í’m tryíng to wátch cáloríes í use 93% leán beef for these ánd they áre stíll ámázíng ás ever. í ádd á few extrá thíngs thát máke these burgers so yummy!

CHEESEBURGER LETTUCE WRáPS

Serves 6

Prep Tíme15 mín Cook Tíme8 mín

íNGREDíENTS
2 pounds leán ground beef
1/2 teáspoon seásoned sált
1 teáspoon bláck pepper
1 teáspoon dríed oregáno
6 slíces ámerícán cheese
2 lárge heáds íceburg or romáíne lettuce, rínsed then dríed
2 tomátoes, slíced thín
smáll red oníon, slíced thín
SPREáD
1/4 cup líght máyo
3 Táblespoons ketchup
1 Táblespoon díll píckle relísh
dásh of sált ánd pepper

íNSTRUCTíONS
Heát á gríll or skíllet on medíum heát.
ín á lárge bowl, míx together ground beef, seásoned sált, pepper ánd oregáno.


0 Response to "CHEESEBURGER LETTUCE WRáPS"

Posting Komentar