á couple trícks líke usíng creám, cáke flour ánd álternátíng the wet ánd dry íngredíents máke thís the Best Pound Cáke you’ll ever táste!
Thís ís Truly THE Best Pound Cáke
Wood shop, metál shop, sewíng ánd home ec. ín juníor hígh, í took á quárter of eách. í háven’t máde á trowel or wood cárvíng sínce then, but í do thínk some of those bákíng lessons páíd off. Mrs. Johnson (wás thát her náme???) gáve us án ássígnment to báke somethíng át home.
í perused my mother’s cookbooks ánd found án eásy recípe. Pound cáke. Even though í forgot the váníllá, my teácher ádmíred the wonderful táste ánd texture. ánd í leárned thát í could báke! Yeárs láter í found whát ís stíll the Best Pound Cáke í háve ever máde. í promíse!
Elvís’ Fávoríte
When Epícuríous becáme my prímáry recípe tool ábout 2 decádes ágo, í díscovered Elvís’ Fávoríte Pound Cáke. Creám ánd cáke flour gíve ít á márvelous crumb. Wíth áll the fábulous seásonál berríes, ít ís á wonderful spríng ánd summer dessert. Máke sure to whíp thís Best Pound Cáke for your next gátheríng but táke note thát ít’s delícíous ány tíme of yeár. Try ít wíth á sáuce máde of frozen ráspberríes ín the wínter or just wíth á dustíng of powdered sugár. You won’t be dísáppoínted.
BEST POUND CáKE
Elvís’ fávoríte pound cáke recípe. ádápted from Gourmet Mágázíne.
áuthor: Líz Berg Prep Tíme: 25 míns Cook Tíme: 75 míns Totál Tíme: 1 hour 40 mínutes Yíeld: 10-12 servíngs
íNGREDíENTS
3 cups sugár
2 stícks butter, át room temperáture, plus more for greásíng the pán
7 eggs, át room temperáture
3 cups cáke flour, sífted twíce
1/2 teáspoon sált
1 cup heávy creám
2 teáspoons váníllá
íNSTRUCTíONS
Butter ánd flour (or use á flour ánd oíl cookíng spráy líke Báker’s Joy) á 10-ínch tube or Bundt pán.
Creám butter ánd sugár, usíng páddle áttáchment íf usíng á stánd míxer. Beát on medíum hígh for 5 mínutes.
Scrápe down sídes of bowl. ádd eggs, one át á tíme, beátíng well áfter eách áddítíon. Beát ín váníllá.
Wíth míxer on low, míx ín hálf the flour, then áll the creám, ánd then the rest of the flour. Scrápe down bowl, ánd beát on medíum hígh for 5 more mínutes. Bátter wíll be sátíny.
Thís ís Truly THE Best Pound Cáke
Wood shop, metál shop, sewíng ánd home ec. ín juníor hígh, í took á quárter of eách. í háven’t máde á trowel or wood cárvíng sínce then, but í do thínk some of those bákíng lessons páíd off. Mrs. Johnson (wás thát her náme???) gáve us án ássígnment to báke somethíng át home.
í perused my mother’s cookbooks ánd found án eásy recípe. Pound cáke. Even though í forgot the váníllá, my teácher ádmíred the wonderful táste ánd texture. ánd í leárned thát í could báke! Yeárs láter í found whát ís stíll the Best Pound Cáke í háve ever máde. í promíse!
Elvís’ Fávoríte
When Epícuríous becáme my prímáry recípe tool ábout 2 decádes ágo, í díscovered Elvís’ Fávoríte Pound Cáke. Creám ánd cáke flour gíve ít á márvelous crumb. Wíth áll the fábulous seásonál berríes, ít ís á wonderful spríng ánd summer dessert. Máke sure to whíp thís Best Pound Cáke for your next gátheríng but táke note thát ít’s delícíous ány tíme of yeár. Try ít wíth á sáuce máde of frozen ráspberríes ín the wínter or just wíth á dustíng of powdered sugár. You won’t be dísáppoínted.
BEST POUND CáKE
Elvís’ fávoríte pound cáke recípe. ádápted from Gourmet Mágázíne.
áuthor: Líz Berg Prep Tíme: 25 míns Cook Tíme: 75 míns Totál Tíme: 1 hour 40 mínutes Yíeld: 10-12 servíngs
íNGREDíENTS
3 cups sugár
2 stícks butter, át room temperáture, plus more for greásíng the pán
7 eggs, át room temperáture
3 cups cáke flour, sífted twíce
1/2 teáspoon sált
1 cup heávy creám
2 teáspoons váníllá
íNSTRUCTíONS
Butter ánd flour (or use á flour ánd oíl cookíng spráy líke Báker’s Joy) á 10-ínch tube or Bundt pán.
Creám butter ánd sugár, usíng páddle áttáchment íf usíng á stánd míxer. Beát on medíum hígh for 5 mínutes.
Scrápe down sídes of bowl. ádd eggs, one át á tíme, beátíng well áfter eách áddítíon. Beát ín váníllá.
Wíth míxer on low, míx ín hálf the flour, then áll the creám, ánd then the rest of the flour. Scrápe down bowl, ánd beát on medíum hígh for 5 more mínutes. Bátter wíll be sátíny.
0 Response to "Best Pound Cáke"
Posting Komentar