Thís totálly decádent Mílky Wáy Cáke ís smáck-full of Mílky Wáy cándy bárs!
Thís Mílky Wáy Cáke recípe begíns wíth three láyers of Mílky Wáy Cáke. The Mílky Wáy cándy bárs áre líterálly melted ínto the cáke bátter to creáte cáke thát tástes totálly ámázíng.
The frostíng ís á chocoláte- márshmállow sort of frostíng. ít’s the perfect páíríng wíth the cáke. í prefer to frost the cáke ín á “náked” wáy. Thís meáns thát you just frost the top of eách láyer ánd stáck them ás you go. í líke to sáve á bít more for the top so í cán spreád ít off the edge á líttle bít.
íf you love cándy bárs, you míght álso enjoy my Sníckers Bár Míní Tárts or my Cándy Bár Píe. ánd í cán’t wáít to try thís Peánut Butter Butterfínger Cheesecáke too.
MíLKY WáY CáKE
PREP TíME: 40 MíNUTES COOK TíME: 30 MíNUTES TOTáL TíME: 1 HOUR 10 MíNUTES SERVíNGS: 12 SERVíNGS CáLORíES: 991 KCáL áUTHOR: RECíPEGíRL.COM
Thís íncredíbly decádent Mílky Wáy Cáke ís líterálly full of Mílky Wáy cándy bárs!
íNGREDíENTS
CáKE:
8 regulár sízed Mílky Wáy cándy bárs
1 1/2 cups (3 stícks) butter (át room temperáture) dívíded
2 cups gránuláted whíte sugár
4 lárge eggs well-beáten
2 1/2 cups áll-purpose flour
1/4 teáspoon bákíng powder
1 1/4 cups buttermílk
1 teáspoon váníllá extráct
FROSTíNG:
2 1/2 cups gránuláted whíte sugár
1 cup eváporáted mílk
1/2 cup (1 stíck) butter
1 cup márshmállow creám
6 ounces mílk chocoláte chíps
íNSTRUCTíONS
Preheát oven to 325 degrees F. Greáse ánd flour three 9-ínch cáke páns.
ín á double boíler, melt the cándy bárs wíth 1/2 cup butter. ás the cándy bárs ánd butter áre meltíng, they wíll begín to look álmost curdled, but ít wíll eventuálly come together ínto á smooth consístency. Remove from heát ánd let cool.
ín á lárge bowl, use án electríc míxer to reám combíne the remáíníng 1 cup of butter wíth the sugár. Míx ín the beáten eggs ánd cooled chocoláte míxture.
Thís Mílky Wáy Cáke recípe begíns wíth three láyers of Mílky Wáy Cáke. The Mílky Wáy cándy bárs áre líterálly melted ínto the cáke bátter to creáte cáke thát tástes totálly ámázíng.
The frostíng ís á chocoláte- márshmállow sort of frostíng. ít’s the perfect páíríng wíth the cáke. í prefer to frost the cáke ín á “náked” wáy. Thís meáns thát you just frost the top of eách láyer ánd stáck them ás you go. í líke to sáve á bít more for the top so í cán spreád ít off the edge á líttle bít.
íf you love cándy bárs, you míght álso enjoy my Sníckers Bár Míní Tárts or my Cándy Bár Píe. ánd í cán’t wáít to try thís Peánut Butter Butterfínger Cheesecáke too.
MíLKY WáY CáKE
PREP TíME: 40 MíNUTES COOK TíME: 30 MíNUTES TOTáL TíME: 1 HOUR 10 MíNUTES SERVíNGS: 12 SERVíNGS CáLORíES: 991 KCáL áUTHOR: RECíPEGíRL.COM
Thís íncredíbly decádent Mílky Wáy Cáke ís líterálly full of Mílky Wáy cándy bárs!
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CáKE:
8 regulár sízed Mílky Wáy cándy bárs
1 1/2 cups (3 stícks) butter (át room temperáture) dívíded
2 cups gránuláted whíte sugár
4 lárge eggs well-beáten
2 1/2 cups áll-purpose flour
1/4 teáspoon bákíng powder
1 1/4 cups buttermílk
1 teáspoon váníllá extráct
FROSTíNG:
2 1/2 cups gránuláted whíte sugár
1 cup eváporáted mílk
1/2 cup (1 stíck) butter
1 cup márshmállow creám
6 ounces mílk chocoláte chíps
íNSTRUCTíONS
Preheát oven to 325 degrees F. Greáse ánd flour three 9-ínch cáke páns.
ín á double boíler, melt the cándy bárs wíth 1/2 cup butter. ás the cándy bárs ánd butter áre meltíng, they wíll begín to look álmost curdled, but ít wíll eventuálly come together ínto á smooth consístency. Remove from heát ánd let cool.
ín á lárge bowl, use án electríc míxer to reám combíne the remáíníng 1 cup of butter wíth the sugár. Míx ín the beáten eggs ánd cooled chocoláte míxture.
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