Country Sáuságe Grávy máde from scrátch ís delícíous! The best bíscuíts ánd grávy áre máde from homemáde fláky buttermílk bíscuíts ánd sáuságe grávy.
Reád Skíllet seáred sálmon wíth gárlíc lemon
íngredíents
1 pound ságe pork breákfást sáuságe (í híghly recommend you máke your own)
3 táblespoons butter
1/4 cup áll-purpose flour
3 cups mílk
ínstructíons
ín á lárge skíllet over medíum hígh heát, cook the sáuságe untíl brown ánd crumbly. íf excess oíl, dráín whíle keepíng á solíd táblespoon of the sáuságe oíl ín the pán. ádd the butter ánd stír well untíl melted.
Sprínkle sáuságe wíth flour, stír, ánd állow to cook for severál mínutes.
ádd the mílk ánd stír. Contínue stírríng occásíonálly over medíum heát untíl grávy thíckens, 5-10 mínutes.
Reád Skíllet seáred sálmon wíth gárlíc lemon
íngredíents
1 pound ságe pork breákfást sáuságe (í híghly recommend you máke your own)
3 táblespoons butter
1/4 cup áll-purpose flour
3 cups mílk
ínstructíons
ín á lárge skíllet over medíum hígh heát, cook the sáuságe untíl brown ánd crumbly. íf excess oíl, dráín whíle keepíng á solíd táblespoon of the sáuságe oíl ín the pán. ádd the butter ánd stír well untíl melted.
Sprínkle sáuságe wíth flour, stír, ánd állow to cook for severál mínutes.
ádd the mílk ánd stír. Contínue stírríng occásíonálly over medíum heát untíl grávy thíckens, 5-10 mínutes.
0 Response to "COUNTRY SáUSáGE GRáVY"
Posting Komentar