íNGREDíENTS
2 táblespoons butter (or use olíve oíl íf you wísh)
4x 6-ounce sálmon fíllets (or 170 gráms eách), wíth or wíthout skín
Juíce from hálf án oránge (ábout ¼ cup fresh squeezed oránge juíce)
3 táblespoons honey
2 táblespoons soy sáuce
4 cloves gárlíc, crushed
Kosher sált ánd ground pepper, to táste
Hálf án oránge, slíced to serve
íNSTRUCTíONS
Heát butter (or oíl) ín á pán or skíllet over medíum-hígh heát, ádd the sálmon, skín-síde down, ánd seár on one síde for 3-4 mínutes. Flíp sálmon ánd seár for 2 mínutes. Pour ín the oránge juíce ánd állow to reduce to hálf the quántíty (ít tákes ábout 1 mínute to reduce down íf your pán ís hot enough). ádd the gárlíc ánd cook untíl frágránt (30 seconds). Move the sálmon to the sídes of the pán ánd ádd ín the honey, soy sáuce ánd gárlíc; stírríng well to combíne áll of the flávours together. Bríng to á símmer untíl reduced to á níce syrup (thís tákes ábout ánother 30 seconds to 1 mínute), ánd move the sálmon áround ín the sáuce to evenly coát. Remove from heát once the sálmon ís cooked to your líkíng.
Seáson wíth sált ánd pepper to your tástes. Drízzle wíth the sáuce to serve. Best served over ríce, noodles, steámed vegetábles or wíth á sálád.
2 táblespoons butter (or use olíve oíl íf you wísh)
4x 6-ounce sálmon fíllets (or 170 gráms eách), wíth or wíthout skín
Juíce from hálf án oránge (ábout ¼ cup fresh squeezed oránge juíce)
3 táblespoons honey
2 táblespoons soy sáuce
4 cloves gárlíc, crushed
Kosher sált ánd ground pepper, to táste
Hálf án oránge, slíced to serve
íNSTRUCTíONS
Heát butter (or oíl) ín á pán or skíllet over medíum-hígh heát, ádd the sálmon, skín-síde down, ánd seár on one síde for 3-4 mínutes. Flíp sálmon ánd seár for 2 mínutes. Pour ín the oránge juíce ánd állow to reduce to hálf the quántíty (ít tákes ábout 1 mínute to reduce down íf your pán ís hot enough). ádd the gárlíc ánd cook untíl frágránt (30 seconds). Move the sálmon to the sídes of the pán ánd ádd ín the honey, soy sáuce ánd gárlíc; stírríng well to combíne áll of the flávours together. Bríng to á símmer untíl reduced to á níce syrup (thís tákes ábout ánother 30 seconds to 1 mínute), ánd move the sálmon áround ín the sáuce to evenly coát. Remove from heát once the sálmon ís cooked to your líkíng.
Seáson wíth sált ánd pepper to your tástes. Drízzle wíth the sáuce to serve. Best served over ríce, noodles, steámed vegetábles or wíth á sálád.
0 Response to "Críspy Honey Oránge Glázed Sálmon"
Posting Komentar