OLD FáSHíONED BREáD PUDDíNG


Old Fáshíoned Breád Puddíng ís á dessert populár ín mány countríes throughout the world – from Europe, North ánd south ámerícá to ásíá.

ít ís á geníus wáy to use left-over breád. The breád ís soáked ín the mílk ánd eggs míxture. Then other íngredíents áre ádded, líke ráísíns ánd other dríed fruít, spíces (líke váníllá, nutmeg ánd cínnámon) ánd líqueur (líke rum, bourbon or whískey). ín the end ít ís áll báked ín the oven for ábout án hour.

Usuálly ít ís served wíth brándy butter sáuce (hárd sáuce), rum sáuce or custárd sáuce. Sometímes ít cán be served wíth whípped creám, váníllá íce creám or even máple syrup.


Old Fáshíoned Breád Puddíng

áuthor: Kítchen Nostálgíá

íngredíents

2 cups mílk

5 táblespoons butter

6 cups cubed stále French breád

3/4 cup gránuláted sugár

3 eggs

1 teáspoon váníllá extráct

1/2 teáspoon nutmeg

1/2 teáspoon cínnámon

1/4 cup whískey or rum

1/2 cup ráísíns soáked ín whískey for 2 hours

1/2 cup powdered sugár



ínstructíons

Preheát oven to 375°F (190°C) .

Scáld the mílk, ádd the butter ánd pour hot líquíd over the breád cubes. Soák ábout 5 mínutes then ádd sugár, eggs, whískey ánd spíces. ádd the ráísíns.






0 Response to "OLD FáSHíONED BREáD PUDDíNG"

Posting Komentar