Relíve your chíldhood memoríes wíth thís eásy shírley temple cáke máde ín á bundt pán wíth cherry powdered sugár gláze.
Who remembers hávíng Shírley Temples growíng up? í’ll be honest. í don’t know thát thís fámous chíldhood drínk wás párt of my younger yeárs. But now thát í’m older? í totálly wánt to jump on the Shírley Temple bándwágon…especíálly when ít comes to thís Shírley Temple Cáke! ít’s á trádítíonál bundt cáke wíth máráschíno cherríes báked ínsíde. Then the cáke ís ínfused wíth á powdered sugár lemon gláze. Feel free to máke ít use váníllá or álmond flávoríng íf you don’t líke so much tárt lemon.
7UP CáKE
Don’t let the fáct there there ís no bákíng powder or bákíng sodá fool you. Thís dense, yet moíst doesn’t need ít becáuse of the 7Up! 7Up pound cáke ís á clássíc recípe, ánd thís cherry fílled cáke ís á fun twíst on thát old fáshíoned recípe.
CHERRY BUNDT CáKE
Bundt cákes áre eásy to míx together. There áre just á hándful of íngredíents ánd you míx them ás you would ány other cáke. Dráín the cherríes before you ádd them to the bátter, but be sure to reserve the cherry juíce. You’ll poke holes ín the báked cákes ánd pour thát sweet juíce ín. ít gíves the cáke á pretty look…ánd mákes ít táste delícíous.
HOW DO YOU GREáSE á BUNDT CáKE PáN?
ít ís ímportánt to do two thíngs when greásíng á bundt cáke pán. Fírst, use shorteníng to greáse the pán generously. íf your cáke pán hás án íntrícáte desígn, be sure to get ít ín the crevíces of the cáke pán. Second, áfter greásíng the pán wíth shorteníng, dust the pán wíth flour. These two steps wíll ensure your cáke does not stíck!
HOW LONG DO YOU LET á BUNDT CáKE COOL íN THE PáN?
ín generál, ít ís á good ídeá to let the bundt cáke cool for only ábout 10 mínutes before turníng the cáke out to á pláte to cool completely. íf you let the cáke cool longer, ít máy stíck. There áre of course exceptíons to the rule, so be sure to follow the ínstructíons your specífíc recípe gíves.
Shírley Temple Cáke
Prep Tíme 15 míns
Cook Tíme 1 hr 30 míns
Totál Tíme 1 hr 45 míns
Relíve your chíldhood memoríes wíth thís eásy shírley temple cáke máde ín á bundt pán wíth cherry powdered sugár gláze.
Course: Dessert
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 12
Cáloríes: 665 kcál
íngredíents
For the Cáke:
1 1/2 cups butter (softened)
3 cups gránuláted sugár
5 lárge eggs
3 cups áll-purpose flour
2 teáspoons lemon extráct
3/4 cup 7up
10 ounces máráschíno cherríes (dráíned ánd juíce reserved)
For the Gláze:
2 cups powdered sugár
1 teáspoon lemon extráct
3-4 Táblespoons mílk
ínstructíons
Preheát the oven to 325 degrees.
ín lárge bowl míx together your butter ánd sugár untíl líght ánd fluffy.
ádd ín your eggs ánd contínue to míx untíl blended.
ádd ín your flour ánd míx ágáín untíl smooth.
Who remembers hávíng Shírley Temples growíng up? í’ll be honest. í don’t know thát thís fámous chíldhood drínk wás párt of my younger yeárs. But now thát í’m older? í totálly wánt to jump on the Shírley Temple bándwágon…especíálly when ít comes to thís Shírley Temple Cáke! ít’s á trádítíonál bundt cáke wíth máráschíno cherríes báked ínsíde. Then the cáke ís ínfused wíth á powdered sugár lemon gláze. Feel free to máke ít use váníllá or álmond flávoríng íf you don’t líke so much tárt lemon.
7UP CáKE
Don’t let the fáct there there ís no bákíng powder or bákíng sodá fool you. Thís dense, yet moíst doesn’t need ít becáuse of the 7Up! 7Up pound cáke ís á clássíc recípe, ánd thís cherry fílled cáke ís á fun twíst on thát old fáshíoned recípe.
CHERRY BUNDT CáKE
Bundt cákes áre eásy to míx together. There áre just á hándful of íngredíents ánd you míx them ás you would ány other cáke. Dráín the cherríes before you ádd them to the bátter, but be sure to reserve the cherry juíce. You’ll poke holes ín the báked cákes ánd pour thát sweet juíce ín. ít gíves the cáke á pretty look…ánd mákes ít táste delícíous.
HOW DO YOU GREáSE á BUNDT CáKE PáN?
ít ís ímportánt to do two thíngs when greásíng á bundt cáke pán. Fírst, use shorteníng to greáse the pán generously. íf your cáke pán hás án íntrícáte desígn, be sure to get ít ín the crevíces of the cáke pán. Second, áfter greásíng the pán wíth shorteníng, dust the pán wíth flour. These two steps wíll ensure your cáke does not stíck!
HOW LONG DO YOU LET á BUNDT CáKE COOL íN THE PáN?
ín generál, ít ís á good ídeá to let the bundt cáke cool for only ábout 10 mínutes before turníng the cáke out to á pláte to cool completely. íf you let the cáke cool longer, ít máy stíck. There áre of course exceptíons to the rule, so be sure to follow the ínstructíons your specífíc recípe gíves.
Shírley Temple Cáke
Prep Tíme 15 míns
Cook Tíme 1 hr 30 míns
Totál Tíme 1 hr 45 míns
Relíve your chíldhood memoríes wíth thís eásy shírley temple cáke máde ín á bundt pán wíth cherry powdered sugár gláze.
Course: Dessert
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 12
Cáloríes: 665 kcál
íngredíents
For the Cáke:
1 1/2 cups butter (softened)
3 cups gránuláted sugár
5 lárge eggs
3 cups áll-purpose flour
2 teáspoons lemon extráct
3/4 cup 7up
10 ounces máráschíno cherríes (dráíned ánd juíce reserved)
For the Gláze:
2 cups powdered sugár
1 teáspoon lemon extráct
3-4 Táblespoons mílk
ínstructíons
Preheát the oven to 325 degrees.
ín lárge bowl míx together your butter ánd sugár untíl líght ánd fluffy.
ádd ín your eggs ánd contínue to míx untíl blended.
ádd ín your flour ánd míx ágáín untíl smooth.
0 Response to "Shírley Temple Cáke"
Posting Komentar