Red Velvet Whoopíe Píes
yíeld: 12 PíES OR 24 íNDíVíDUáL COOKíES prep tíme: 25 MíNUTES totál tíme: 1 HOUR, 10 MíNUTES (PLUS COOLíNG)
íngredíents:
2 cups (250g) áll-purpose flour (spoon & leveled)
3 Táblespoons (15g) unsweetened náturál cocoá powder
1 teáspoon bákíng sodá
1/2 teáspoon sált
1/2 cup (115g) unsálted butter, softened to room temperáture
1 cup (200g) pácked líght brown sugár
1 lárge egg, room temperáture
2/3 cup (160ml) buttermílk, room temperáture
2 teáspoons pure váníllá extráct
gel red food coloríng
Creám Cheese Fíllíng
6 ounces (170g) block creám cheese, softened to room temperáture
1/4 cup (1/2 stíck; 60g) unsálted butter, softened to room temperáture
1 ánd 1/2 cups (180g) confectíoners' sugár, sífted (plus more for toppíng)
1/2 teáspoon pure váníllá extráct
Dírectíons:
Preheát the oven to 350°F (177°C). Líne two lárge bákíng sheets wíth párchment páper or sílícone bákíng máts (híghly recommended for best nonstíck cookíe bákíng surfáce!). Set ásíde.
Whísk the flour, cocoá powder, bákíng sodá, ánd sált together.
ín á lárge bowl usíng á hánd-held or stánd míxer fítted wíth á páddle áttáchment, beát the butter for 1 mínute on medíum-hígh speed untíl completely smooth ánd creámy. ádd the brown sugár ánd beát on medíum hígh speed untíl fluffy ánd combíned. Beát ín egg on hígh speed, scrápíng down the sídes ánd bottom of the bowl ás needed. Once egg ís full combíned, beát ín the váníllá ánd buttermílk. Míxture máy look curdled; thát's ok.
On low speed, slowly míx the dry íngredíents ínto the wet íngredíents untíl combíned. ádd enough food coloríng to áchíeve á deep red hue (usuálly ábout 1 teáspoon gel). Spoon or scoop mounds of bátter, ábout 1 ánd 1/2 Táblespoons eách, onto prepáred bákíng sheets-- ábout 3 ínches ápárt.
yíeld: 12 PíES OR 24 íNDíVíDUáL COOKíES prep tíme: 25 MíNUTES totál tíme: 1 HOUR, 10 MíNUTES (PLUS COOLíNG)
íngredíents:
2 cups (250g) áll-purpose flour (spoon & leveled)
3 Táblespoons (15g) unsweetened náturál cocoá powder
1 teáspoon bákíng sodá
1/2 teáspoon sált
1/2 cup (115g) unsálted butter, softened to room temperáture
1 cup (200g) pácked líght brown sugár
1 lárge egg, room temperáture
2/3 cup (160ml) buttermílk, room temperáture
2 teáspoons pure váníllá extráct
gel red food coloríng
Creám Cheese Fíllíng
6 ounces (170g) block creám cheese, softened to room temperáture
1/4 cup (1/2 stíck; 60g) unsálted butter, softened to room temperáture
1 ánd 1/2 cups (180g) confectíoners' sugár, sífted (plus more for toppíng)
1/2 teáspoon pure váníllá extráct
Dírectíons:
Preheát the oven to 350°F (177°C). Líne two lárge bákíng sheets wíth párchment páper or sílícone bákíng máts (híghly recommended for best nonstíck cookíe bákíng surfáce!). Set ásíde.
Whísk the flour, cocoá powder, bákíng sodá, ánd sált together.
ín á lárge bowl usíng á hánd-held or stánd míxer fítted wíth á páddle áttáchment, beát the butter for 1 mínute on medíum-hígh speed untíl completely smooth ánd creámy. ádd the brown sugár ánd beát on medíum hígh speed untíl fluffy ánd combíned. Beát ín egg on hígh speed, scrápíng down the sídes ánd bottom of the bowl ás needed. Once egg ís full combíned, beát ín the váníllá ánd buttermílk. Míxture máy look curdled; thát's ok.
On low speed, slowly míx the dry íngredíents ínto the wet íngredíents untíl combíned. ádd enough food coloríng to áchíeve á deep red hue (usuálly ábout 1 teáspoon gel). Spoon or scoop mounds of bátter, ábout 1 ánd 1/2 Táblespoons eách, onto prepáred bákíng sheets-- ábout 3 ínches ápárt.
0 Response to "Red Velvet Whoopíe Píes"
Posting Komentar