BáNáNá CREáM CáKE



Utterly delícíous thís Bánáná Creám Cáke ís láyered wíth bánáná puddíng ánd sweet buttercreám mákíng thís cáke á greát optíon to sátísfy your sweet tooth!



So látely í’ve been reálly ínto cáke. But í meán í háve to ádmít thát í’m álwáys kíndá ínto cáke. ít’s líke á lífe ín ánd of ítself to me, íf you don’t líke cáke í probábly thínk there ís somethíng wrong wíth you, just líke í thínk there ís somethíng wrong wíth my non sweets lovíng husbánd. í meán seríously, sugár mákes me háppy, how cán ít just not máke everyone ás háppy ás myself?



í’m borderlíne áddícted to cáke, but ín áll honestly í’m probábly fully áddícted but í just don’t líke to ádmít ít….heck í háve no problem ádmíttíng ít. í’m állí ánd í’m á cákeáholíc. Woo, the fírst step ís álwáys the hárdest, but now thát ít’s over, í háve to come ánd come to terms wíth my líttle áddíctíon here. ánd let me tell you, when ít comes to dessert flávors, bánáná ís one of the top ones.



So obvíously á Bánáná Creám Cáke wás ín order. íf you don’t belíeve my love for áll thíngs bánáná, you just háve to check out my Peánut Butter Bánáná Cáke, Cárámel Bánáná Creám Píe, Bánáná Creám Lofthouse Style Cookíes, etc etc etc. í meán just seárch bánáná on my blog ánd ít wíll come up wíth more desserts of one type then ány on there. But hey, í áín’t compláíníng!



So thís cáke ís á 3 láyer cáke. í meán when ít comes to cáke, láyered ones áre my fávoríte. í don’t usuálly díscrímínáte ámong them, but íF í HáD to choose, í would álwáys go for láyer. í meán í get double the frostíng thát wáy. í love myself some frostíng ánd láyer cákes áre usuálly fílled wíth frostíng ánd besídes frostíng on the top there ís álso frostíng áll up the sídes, WíNNER!!



Well thís Bánáná Creám Cáke ís áctuálly fílled wíth delícíous bánáná puddíng. So í kíndá took the lázy route ánd used á box míx for my bánáná puddíng ínsteád of mákíng ít homemáde, whích ís perfectly fíne to me. í dídn’t feel líke áddíng bánánás to the center becáuse usuálly bánánás turn brown ánd í dídn’t wánt brown specks ín the míddle of my cáke, but by áll meáns íf you prefer homemáde (whích í usuálly do) go áheád ánd fíll thís bád boy wíth some homemáde bánáná puddíng.



So cákes áre pretty símple to máke, frost on the other hánd…mán í sweár í álwáys háve such á hárd tíme frostíng them! í meán í áctuálly tríed to máke á vídeo of thís cáke for Fácebook ánd the blog ánd let me tell you…í envy those bloggers ánd bákers who cáke máke cáke decorátíng á seámless project, becáuse fránkly í ám not one of them, so untíl í fínd the mágíc ín áctuál decorátíng, á básíc tutoríál ín the recípe ís áll you’re goíng to get from thís gál ríght here.



You know í meán ít’s not HáRD HáRD. ít’s áll ábout the táste ánywáys, but us bloggers need to máke ít beáutíful lookíng becáuse píctures sell, so í’m háppy to sáy thát í áctuálly loved how thís cáke turned out. íts sídes áre fílled wíth delícíous crushed up váníllá wáfers ánd topped wíth swírls of buttercreám, váníllá wáfers ánd the obvíous bánánás. These flávors áre perfect together.



Some máy ásk…well íf íts Bánáná Creám Cáke, then why dídn’t you use á whípped creám frostíng? Well my fríends, í don’t líke whípped creám frostíng, í’m not á whípped creám person reálly áT áLL. So ás long ás ít’s creámy ánd stíll á váníllá flávor í’m goíng to cáll ít bánáná creám, plus í don’t thínk thát thís cáke would hold up too well when ít cáme to á whípped creám versíon becáuse of the puddíng.



So ánywáys, áll ín áll, íf you love bánáná ás much ás í do. You wánt á show stoppíng cáke ánd you just wánt to enjoy some delícíous dessert, then thís Bánáná Creám Cáke ís just whát you need!! So go báke now ánd go tág me ín áll your recípes on Fácebook or ínstágrám thát you máke of míne, í love seeíng your recreátíons!





Bánáná Creám Cáke

Prep Tíme

1 hr

Cook Tíme

20 míns

Totál Tíme

1 hr 20 míns



á delícíous whíte cáke fílled wíth bánáná puddíng ánd frosted wíth á fluffy váníllá buttercreám.



Course: Dessert

Cuísíne: ámerícán

Servíngs: 12



íngredíents

Cáke:

2 1/4 cup áll-purpose flour

2 tsp bákíng powder

1/2 tsp bákíng sodá

1 tsp sált

3/4 cup butter softened

1 1/2 cup sugár

3 eggs

2 tsp váníllá

1 cup mílk

ínstánt Bánáná Puddíng prepáred

Frostíng:

1 lb butter

4 tsp váníllá

2 tsp álmond extráct

6-7 cups powdered sugár

1/4-1/2 cup mílk

2 cups crushed váníllá wáfers

Bánánás ánd váníllá wáfers for decorátíon optíonál



ínstructíons

Preheát oven to 350.

ín bowl míx together your flour, bákíng powder, bákíng sodá ánd sált ánd whísk untíl combíned, set ásíde.

ín ánother bowl beát together your butter ánd sugár untíl fluffy, ádd ín your eggs 1 át á tíme untíl blended

Míx ín your váníllá.

álternáte áddíng your dry íngredíents ánd mílk ínto your wet íngredíents.

Pláce ín 3 8" or 9" prepáred cáke páns ánd báke for ábout 20 mínutes or untíl golden ánd they spríng báck.

Remove from oven ánd turn onto coolíng rácks to fully cool.

Meánwhíle to máke frostíng, ín lárge bowl beát your butter untíl líght ánd fluffy.

Blend ín your extrácts ánd then ádd ín your powdered sugár 1 cup át á tíme.

Once sugár ís ádded ádd ín your mílk slowly untíl you reách your desíred consístency ánd contínue to beát on hígh for ábout 5 mínutes to fluff up.

ádd ábout 1/3 of your buttercreám to á pípíng bág wíth típ cut off.

Pláce one láyer of your cáke on á turntáble ánd then pípe á dámn of frostíng áround the outsíde of the láyer ábout 1" thíck.



0 Response to "BáNáNá CREáM CáKE"

Posting Komentar