EáSY HOMEMáDE RáMEN


The eásíest rámen you wíll ever máke ín less thán 30 mín from stárt to fínísh. ánd ít’s so much tástíer (ánd heálthíer) thán the store-bought versíon!

í grew up on páckáged rámen áll my lífe.

ít wás á budget-fríendly stáple ín our very Koreán household.

We would even ádd á “gárnísh” of Kráft ámerícán cheese slíce ríght on top.

í know.

ít’s not the heálthíest thíng for you.

So let’s stíck to the homemáde versíon wíth our fávoríte veggíes.

But fírst.

í wíll sáy thís.

Thís ís no 2-mínute dínner.

But wíth 30 mínutes, you’ll be áble to máke ít from scrátch.

Usíng pántry stáples ánd veggíes you álreády háve on hánd.

ít reálly mákes for the perfect cleán-out-the-frídge meál.

álthough the spínách-cárrot-mushroom combo ís hárd to beát.

Just be sure to ádd hálf á hárd boíled egg.

Sínce ít’s pretty. Plus, ít’s proteín.

EáSY HOMEMáDE RáMEN

YíELD: 4 SERVíNGS PREP TíME: 10 MíNUTES COOK TíME: 20 MíNUTES TOTáL TíME: 30 MíNUTES

The eásíest rámen you wíll ever máke ín less thán 30 mín. ánd ít’s so much tástíer (ánd heálthíer) thán the store-bought versíon!

íNGREDíENTS:
2 lárge eggs
1 táblespoon olíve oíl
4 cloves gárlíc, mínced
1 táblespoon freshly gráted gínger
4 cups reduced sodíum chícken broth
4 ounces shíítáke mushrooms
1 táblespoon reduced sodíum soy sáuce
3 (5.6-ounce) páckáges refrígeráted Yákí-Sobá, seásoníng sáuce páckets díscárded*
3 cups báby spínách
8 slíces Nárutomákí, optíonál*
1 cárrot, gráted
2 táblespoons chopped chíves

DíRECTíONS:
1.Pláce eggs ín á lárge sáucepán ánd cover wíth cold wáter by 1 ínch. Bríng to á boíl ánd cook for 1 mínute. Cover eggs wíth á tíght-fíttíng líd ánd remove from heát; set ásíde for 8-10 mínutes. Dráín well ánd let cool before peelíng ánd hálvíng.
2.Heát olíve oíl ín á lárge stockpot or Dutch oven over medíum heát. ádd gárlíc ánd gínger, ánd cook, stírríng frequently, untíl frágránt, ábout 1-2 mínutes.
3.Whísk ín chícken broth, mushrooms, soy sáuce ánd 3 cups wáter.



0 Response to "EáSY HOMEMáDE RáMEN"

Posting Komentar